ŠOK PREOKRET: Hrvatski predstavnik više nije GLAVNI FAVORIT za pobedu na Evroviziji, zemlja koja mu "PRETI" je veliko iznenađenje
Foto: Printscreen

SITUACIJA SE MENJA

ŠOK PREOKRET: Hrvatski predstavnik više nije GLAVNI FAVORIT za pobedu na Evroviziji, zemlja koja mu "PRETI" je veliko iznenađenje

Pop kultura -

Bejbi Lazanji, hrvatskom predstavniku na Evroviziji 2024, ozbiljno se uzdrmao "tron", odnosno prvo mesto na kladionicama.

Evrovizija
foto: Printscreen

Dugo je dominirao na kladionicama s ubedljivo najvećim šansama za pobedu na Evroviziji, koja će se ove godine održati u Švedskoj. Međutim, situacija se znatno promenila, te je su Beji Lazanja i njegova pesma "Rim Tim Tagi Dim" dobili žestoku konkurenciju.

Sve do sada na drugom mestu je bila Ukrajina, a sada je na ovo mesto, gotovo izjednačena sa Hrvatskom, isplivala Švajcarska.

Njihov predstavnik Nemo i njegova pesma "The Code" izjednačiili su se s Bejbi Lazanjom, te sad i Hrvatska i Švajcarska imaju 16 odsto šansi za pobedu.

Italijanska predstavnica Angelina Mango, koja je na Sanremu pobedila s pesmom "La Noia", nalazi se na trećem mestu s 13 odsto šansi za pobedu.

Kad je pak Srbija u pitanju, i tu se stanje na evrovizijskim kladionicama promenilo. Teya Dora s pesmom "Ramonda", skočila je za još jedno mesto, te je sada izbila na 17. mesto i izjedačena je s Gruzijom.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

05:54

BRESKVICA EKSLUZIVNO ZA KURIR: TEYA DORA I JA NISMO RAZGOVARALE! Oglasila se ODMAH nakon rivalke i otkrila DA LI DOLAZI NA PROTEST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track