"JA BIH NABAVIO JOŠ JEDNU" Zbog onoga što je kralj Čarls rekao Kamili ispred crkve svi su ubeđeni U JEDNU STVAR
Foto: London News Pictures/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

POKAZAO PREPOZNATLJIV HUMOR

"JA BIH NABAVIO JOŠ JEDNU" Zbog onoga što je kralj Čarls rekao Kamili ispred crkve svi su ubeđeni U JEDNU STVAR

Pop kultura -

Ovaj Uskrs za britansku kraljevsku porodicu svakako nije bio jedan od srećnijih budući da i kralj Čarls i princeza Kejt boluju od raka.

Ipak, čini se da situacija sa zdravljem kralja Čarlsa postaje bolja, a da se britanski monarh nije pomirio s najgorim i da se trudi da se bori s opakom bolešću javnost je imala prilike da vidi nedavno.

kralj Čarls
foto: Invicta Kent Media / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, nakon što je duže vremena odsustvovao iz javnosti, Čarls se u pratnji svoje supruge Kamile Parker Bouls i još nekoliko članova kraljevske porodice, pojavio na Uskršnjoj misi, te se tom prilikom ispred crkve družio i šalio s okupljenim podanicima.

"Članovi kraljevske porodice nastoje da održe stabilnost i uvere naciju da se ništa neće promeniti, a ovo je bila kraljeva poruka. Čarlsova ramena možda jesu bila malo pogurenija nego inače i njegovo lice jeste mršavije, ali on je svojim držanjem pokazao vedrinu, humor pa čak i entuzijazam i energiju", komentarisala je za britanske medije stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms.

kraljica Kamila, kralj Čarls
foto: Hollie Adams / PA Images / Profimedia

"Krenuo je da izlazi iz automobila još pre nego što su mu otvorili vrata do kraja, a na licu mu je već bio osmeh. Njegov smisao za humor i zabavu pokazao se dok je razgovarao s ljudima, a njegovo mahanje pre nego što je ušao u crkvu pokazalo je da okleva da izađe iz centra pažnje", dodala je.

Da je kralju bolje i da je u dobrom raspoloženju dokazao je i našalivši se na račun svoje supruge.

Naime, prilikom druženja s podanicima, jedna žena mu je rekla da se njen pas zove Kamila i da ima 17 godina, a kraljev je odgovor dobro nasmejao sve prisutne.

kralj Čarls, kraljica Kamila
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

"Vaše veličanstvo, Kamila sad ima 17, moj španijel", rekla mu je ona.

"Ja bih nabavio još jednu", odgovorio je Čarls u šali se aludirajući na to da pas od 17 godina neće još dugo živeti.

Da Kamilu, koja je verovatno navikla na Čarlsov smisao za humor, ovo uopšte nije uvredilo, dokazuju i fotografije na kojima nije skidala osmeh s lica.

kralj Čarls
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Njeno opušteno ponašanje i vedro držanje, kao i činjenicu da je stajala malo iza kralja, dajući mu prostora, mnogi su protumačili kao još jedan dokaz da se Čarlsovo zdravlje poboljšava.

"Kamila je stajala malo u pozadini da bi suprugu dala prostora da se druži i šali, suprotno od približavanja, što bi dalo do znanja da mu treba zaštita i podrška. Ostavila je dovoljno prostora između njih dvoje da implicira da on ozdravlja. Njen osmeh je dodatno pojačao osećaj smirivanja, kao da je s okupljenom masom htela da podeli svoje olakšanje", komentarisala je Džudi Džejms.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track