TRAMPOVOG SINA POJEO BLAM ZBOG ONOG ŠTO JE DONALD URADIO PRED KAMERAMA! Snimak usijao mreže: "Jadan Baron, propade od sramote"
Foto: Eric BARADAT / AFP / Profimedia

nije mu lako

TRAMPOVOG SINA POJEO BLAM ZBOG ONOG ŠTO JE DONALD URADIO PRED KAMERAMA! Snimak usijao mreže: "Jadan Baron, propade od sramote"

Pop kultura -

Porodica Donalda Trampa proslavila je Uskrs prošlog vikenda zabavom na njegovom imanju na Floridi. Melanija Tramp pojavila se na tom događaju u sjajnom modnom izdanju, bila je sa ocem Viktorom Knavsom i sinom Baronom Trampom, koji je u žiži javnosti, iz više razloga pa i zbog snimka na kojem je u prvom planu, zajedno sa svojim ocem.

Donald Tramp, Baron Tramp
foto: Eric BARADAT / AFP / Profimedia

Na Tvietru (X mreža) objavljen je video sa te zabave, na kome se vidi kako Donald Tramp ulazi u salu i pozdravlja okupljene na dobro poznat način. Komentariše se da je u tom momentu njegovom sinu Baronu Trampu bilo veoma neprijatno:

"Da li se Baron nasmejao kada je Donald zaplesao svoj glupi mali ples sa dve ruke?", "Jadno dete. Kladim se da jedva čeka da ode na koledž", "Baron kaže: "Ne poznajem ovog čoveka", "Baronu je baš neprijatno. Kao da bi rekao: "Idem ja ovim putem" i onda odlazi", "Baron se odmiče i tiho kaže: "Nemoj da me brukaš", "I nas bi bilo sramota, Barone", komentarišu na mreži i ističu da je Baron propao od sramote.

To je utisak Tviteraša, a kako vi komenatrišete video oca i sina?

Baron Tramp je u centru pažnje i zbog svoje visine - ima 18 godina i visok je preko dva metra. Bio je na meti kritika nakon inauguacije svog oca 2017. u Vašingtonu. Nažalost, ismevali su njegove reakcije u javnosti. Kritikovali su ga i nakon toga, tokom predsedničkog mandata Donalda Trampa, a majka Melanija ga je javno branila.

Nakon te prve bure bio je uglavnom daleko od očiju javnosti što se uklapa sa željom njegove majke da on ima koliko - toliko "običan" život. Pojavio se pre nekoliko meseci na sahrani bake Amalije Knavs, na Florodi.

Naredni meseci pokazaće da li će biti zastupljeniji u očevoj kampanji za predsedničke izbore u Americi 2024. Najavljuje se da će Melanija koja je od 2005. u braku sa Donadom Trampom, imati važnu ulogu u trci svog muža za drugi mandat u Beloj kući.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

10:12

TO ŠTO JE PREDSEDNIK ODLUČIO DA ZADRŽI ANU BRNABIĆ U EPICENTRU POLITIKE, POKAZUJE 2 STVARI! Analitičari tvrde: Rešenje je zgodno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track