PREKO GNUSNE STVARI KOJU JE URADIO NIJE MOGLA DA PREĐE: Evo zašto se razvodi NAJDUHOVITIJI PAR, ovo je kap koja je prelila čašu
Foto: Cobra Team-Mega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

POSLE 14 GODINA

PREKO GNUSNE STVARI KOJU JE URADIO NIJE MOGLA DA PREĐE: Evo zašto se razvodi NAJDUHOVITIJI PAR, ovo je kap koja je prelila čašu

Pop kultura -

Šokantne tvrdnje glumice i komičarke Rebel Vilson protiv kolege Saše Barona Koena uzdrmale su njegove bračne vode s glumicom Islom Fišer, što je rezultiralo razvodom braka. U svojim novim memoarima "Rebel Rising", Vilson je Koena optužila za seksualno uznemiravanje tokom snimanja filma "The Brothers Grimsby".

"Nakon dugog teniskog meča koji je trajao više od 20 godina, konačno odlažemo naše rekete. Godine 2023. zajedno smo podneli zahtev za razvod braka. Uvek smo davali prednost svojoj privatnosti i tiho smo radili na ovoj promeni. Zauvek delimo našu predanost i ljubav prema našoj deci. Iskreno cenimo što poštujete želju naše porodice za privatnošću", napisao je par na svojim Instagram profilima.

Saša Baron Koen, Isla Fišer
foto: Printscreen/Instagram

Izgleda da se razvod glumačkog para događa zato što je Fišer navodno počela da se stidi tvrdnji koje se nalaze u memoarima, a kako prenosi Daily Mail, razvod joj takođe štiti ugled i karijeru. "Odluka nije donesena lako, još uvek ima puno ljubavi između Isle i Saše", kazao je izvor.

Saša Baron koen i Isla Fišer
Saša Baron koen i Isla Fišerfoto: Paul Morigi / Getty images / Profimedia

Otkako je Vilson javno podelila da joj Koen šalje pretnje i sprečava medijsku pažnju za njene memoare, nije se znalo ko govori istinu, a ko laže. Glumac je odmah demantovao Vilsonine optužbe, te uz svoju argumentaciju priložio "dokaze". Javno prepucavanje se nastavilo, a onda je život Koenove supruge došao pod lupu.

"Već neko vreme imaju poteškoća i bore se da stvari funkcionišu, ali nisu hteli da odbace svoju ljubav zbog porodice. Međutim, privatno su prijatelji bili obavešteni. Potrudili su se da stvari na društvenim mrežama ostanu "kao i obično" kako bi kontrolisali narativ na način koji je oboma bio prijatan", objasnio je izvor blizak paru.

Rebel Vilson
Rebel Vilsonfoto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Navodno su nevolje u braku počele kada se porodica preselila u Australiju da bi Fišer bila bliže svojoj porodici. Ako je verovati izvoru, Saša je tada ostavio sve koje poznaje i "žrtvovao se za nju". Izvor blizak glumcu takođe je dodao: "Duboko je pogođen njihovim razlazom jer je ona godinama bila njegov život."

Inače, par se prvi put upoznao početkom 2000-ih, a 2010. se venčao. Roditelji su 17-godišnje Olive, 13-godišnje Elule i 9-godišnjeg Montgomerija.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track