LAŽIRAO POKUŠAJ UBISTVA, HAPSILI GA ZBOG PORODIČNOG NASILJA, A SAD SE RAZVODI: Rijaliti zvezdi ne da NI DINARA, a ima MILIONE
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BURAN RASTANAK

LAŽIRAO POKUŠAJ UBISTVA, HAPSILI GA ZBOG PORODIČNOG NASILJA, A SAD SE RAZVODI: Rijaliti zvezdi ne da NI DINARA, a ima MILIONE

Pop kultura -

Kristijan Ričard, suprug zvezde Netfliksovog rijaliti šoua “Selling Sunset” Kristin Kvin (35), zvanično je zatražio razvod braka.

Kako saznaje Page Six, Ričard je podneo zahtev za razvod nešto više od dve nedelje nakon što je uhapšen zbog porodičnog nasilja u njihovoj kući.

Prema dokumentima do kojih je Page Six došao, naveo je "nepomirljive razlike" kao razlog njihovog razvoda, te zatražio isključivo pravno i fizičko starateljstvo nad njihovim sinom Kristijanom.

Kristin Kvin
foto: Profimedia

Bogati preduzetnik takođe je zatražio od suda da njegovoj otuđenoj supruzi ukine pravo da traži supružničko izdržavanje. On pak ne traži nikakvu alimentaciju od nje. Nije poznato da li je par potpisao predbračni ugovor.

Vest o razvodu nije preterano iznenadila njihove obožavatelje jer je bivša zvezda "Selling Sunseta" prošle nedelje viđena bez vereničkog prstena.

Podsetimo, Ričard je s lisicama na rukama odveden iz njihove porodične vile 19. marta, nakon što je navodno udario svog dvogodišnjeg sina staklenom flašom. Kako se navodi u sudskim dokumentima, navodno je bacio torbu u kojoj je bila staklena flaša na Kvin, ali promašio ju je i udario dete. Dečak je zadobio povrede, te je prevezen u bolnicu. Majka je bila s njim u kolima hitne pomoći.

Kristin Kvin
foto: Profimedia

Policija je Ričarda privela bosonogog i u kućnom ogrtaču. Samo 33 sata nakon prvog hapšenja, policija ga je po drugi put privela nakon što je pušten iz pritvora.

Prema njegovom zatvoreničkom dosijeu, preduzetnik je uhapšen pod optužbom za prekršaj jer se vratio u zajedničku porodičnu kuću, uprkos tome što je imao zabranu prilaska koju je Kvin zatražila.

Pušten je na slobodu 21. marta, a suđenje je zakazano za 11. april.

Samo nekoliko dana kasnije, preduzetnik je podneo zahtev za zabranu prilaska svojoj supruzi, ali odbijen mu je. Takođe je opisao navodne događaje koji su doveli do njegovog hapšenja.

Kristin Kvin
foto: Profimedia

Ričard je tako negirao da je išta bacio na svoju ženu i insistirao je na tome da se par posvađao oko njenih nedresiranih pasa koji su napravili veliki nered u kući pa je punu vreću smeća "bacio uz zid sobe".

“Gospodin Damontet nije bacio torbu prema gospođi Kvin, niti prema njihovom sinu. Osim toga, u torbi nije bilo stakla, kao što nije bilo razbijenog stakla u sobi ili bilo gde u kući”, navodi se u sudskim dokumentima.

“Gospođa Kvin zatim je izašla iz sobe, i, za nekoliko minuta, policija je upala u spavaću sobu s izvučenim oružjem, te su naredili Damontetu da izađe iz kuće, ne ostavivši mu vremena da pokupi bilo kakve lične stvari, dok je on još bio u kućnom ogrtaču", navodi se.

Kristin Kvin
foto: Profimedia

Kvin je podnela zabranu prilaska Ričardu, a izjavila je i da je jednom lažirao pokušaj samoubistva kako bi "testirao njenu ljubav", te je dodala da "pati od ozbiljnih mentalnih problema".

Nekoliko dana kasnije nazvala je policiju u strahu da je njen suprug potajno špijunira i da joj je prisluškivao hotelsku sobu. Međutim, kad je policija izašla na teren, u njenoj sobi nisu pronašli tragove uređaja za snimanje.

Podsetimo, Ričard i bivša zvezda Netfliksa venčali su se 2019, a u maju 2021. dobili su sina, koji je rođen carskim rezom. Kvin je dospela na loš glas nakon što je prikazana kao jedna od agentkinja za nekretnine u popularnom Netfliksovom šouu "Selling Sunset", a nakon pet sezona koje su bile prepune drame i intriga, napustila je šou 2022. Nakon toga je zajedno sa suprugom pokrenula agenciju za nekretnine, RealOpen.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track