ŽIVOT JOJ OBELEŽEN DROGOM I TEŠKIM DETINJSTVOM: Bivši muž bio OPČINJEN NJENIM OCEM, a evo kako sada živi
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

KONAČNO JE SUNCE OGREJALO

ŽIVOT JOJ OBELEŽEN DROGOM I TEŠKIM DETINJSTVOM: Bivši muž bio OPČINJEN NJENIM OCEM, a evo kako sada živi

Pop kultura -

Frontmen grupe Nirvana, Kurt Kobejn, preminuo je 5. aprila pre tačno 30 godina. Reč je o jednom od najboljih gitarista ikada, a znate li gde je sada njegova ćerka Frensis Bin Kobejn (31) i kakav je život vodila pre udaje?

Vizualna umetnica i model Frensis Bin Kobejn udala se za sina Tonija Hoka, Rajlija Hoka, početkom oktobra 2023. godine u Los Anđelesu, nakon što su dobili dozvolu za venčanje u septembru u San Dijegu.

Celu ceremoniju je izveo frontmen REM-a, Majkl Stajp (63) koji je ujedno i Frensisin kum, dok joj je kuma bila holivudska glumica Dru Barimor.

Kurt Kobejn
foto: Profimedia

Bivši suprug je zaluđen Kurtom

Frensis i Rajli su počeli romantično povezivanje od početka 2021, kada su kružile fotografije s večere s njegovim roditeljima, Tonijem Hokom i Ketrin Gudman.

Pre nego što se udala za Rajlija, bila je u braku s muzičarom Isaijom Silvom, i to manje od dve godine. Zahtev za razvod podnela je u martu 2016. Njihova veza se nije slavno završila jer su se posvađali oko jedne od gitara koje su pripadale Kurtu Kobejnu, koji je umro u aprilu 1994. od samoranjavanja puškom u glavu.

Frensis Bin Kobejn, Kortni Lav
Frensis Bin Kobejn, Kortni Lavfoto: Comedy Partners/Courtesy of Eve / Everett / Profimedia

Isaija je nakon razvoda dobio gitaru njenog pokojnog oca, a iako tvrdi da je gitaru dobio kao venčani poklon, Frensis tvrdi da nikada nije nameravala da je da svom tadašnjem suprugu.

"Kurt to ne bi želeo i Kortni neće dozvoliti ništa od toga. Frensis i porodica spremni su da se bore i pobediće", rekao je tada izvor blizak porodici za Page Six.

frensis bin kobejn
foto: STARMAX / starmaxinc.com / Backgrid UK / Profimedia

Okružena drogom i ubistvom

Godine 2019. Kortni Lav je zatražila da se Isaija podvrgne psihijatrijskom pregledu jer je htela da procena psihijatra pomogne u pravnoj bici kako bi Kortni i Frensis dokazale da Isaija ima zastrašujuću opsednutost njenim pokojnim ocem. Takođe je dodala da Isaija veruje da je on Kurtova reinkarnacija.

Zanimljivo je da je Frensis bila okružena skandalom čak i pre svog rođenja. Njena majka je bila optužena da je za vreme trudnoće uzimala kokain. Kasnije je to i priznala.

S druge strane, u ranom detinjstvu je ostala bez oca koji je počinio samoubistvo pre njenog drugog rođendana, a njena majka je za to vreme nastavila da se bori sa zavisnošću, CPS joj je u više navrata oduzeo starateljstvo nad Frensis, piše Daily Mail.

(Kurir.rs/ Net.hr/ L. S)

Bonus video:

03:37

ONI SU EVROPA, A MI SMO SELJAČINE? Muzičar oštro osudio zabranu nastupa srpskih pevača u Puli, pa IZNENADIO IZJAVOM O BREGOVIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track