DEMI MUR TOLIKO GRMI, DA NIKO NE BI REKAO DA IMA 61 GODINU: Dokazala da golotinja ne mora da bude VULGARNA, postidela znatno mlađe
Foto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

SVAKA ČAST

DEMI MUR TOLIKO GRMI, DA NIKO NE BI REKAO DA IMA 61 GODINU: Dokazala da golotinja ne mora da bude VULGARNA, postidela znatno mlađe

Pop kultura -

Na glamuroznoj gala zabavi povodom otvaranja izložbe modne marke Dolce & Gabbana u Milanu, pojavila se i slavna glumica Demi Mur. Zvezda filma mnogobrojnih ostvarenja, koja je nedavno proslavila 61. rođendan, još jednom je dokazala da su godine samo broj.

Svojom hrabrom kombinacijom oduševila je prisutne, istovremeno pokazujući svoje besprekorno telo.

Demi Mur
foto: Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Demi je odabrala potpuno prozirnu, dugačku svetlucavu haljinu u kombinaciji s crnim brushalterom i gaćicama, što je privuklo pažnju okupljenih zbog njene fantastične figure i hrabrosti koju je pokazala.

Na proslavu je stigla s mlađim koleginicama Rouzi Hantington Vajtli i Lili Džejms, a sve slavne dame su nosile reviju omiljenog italijanskog brenda.

Demi Mur
foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Demi Mur je bivša supruga slavnog glumca Brusa Vilisa, koji se trenutno bori s teškim oblikom demencije.

Iako su se razveli još 2000. godine, Demi, Brus i njegova nova supruga Ema ostali su u dobrim odnosima sve do danas, a slavna glumica neretko pomaže svom bivšem suprugu u teškim trenucima.

Nedavno je gostovala u emisiji "Good Morning America" i ispričala da je njen bivši suprug sada dobro.

"Mislim da je, gledajući sve, on zapravo jako dobro. Reći ću ono što govorim i svojoj deci, a to je da je važno biti uz njega", otkrila je Mur.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:24

NAJURILI JE SA TELEVIZIJE ZBOG DEKOLTEA DO PUPKA: Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina UNIŠTILA karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track