DA LI JE NINA SENIČAR NAJZGODNIJA TRUDNICA? Srpska glumica podelila slike sa plaže, a svi komentarišu samo jednu stvar (FOTO)
Foto: Kurir televizija

šta vi mislite o ovome

DA LI JE NINA SENIČAR NAJZGODNIJA TRUDNICA? Srpska glumica podelila slike sa plaže, a svi komentarišu samo jednu stvar (FOTO)

Pop kultura -

Srpska glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar uskoro će ponovo postati mama i ne krije koliko uživa u trudnoći.

Ona sa suprugom, američkim glumcem, Džejem Elisom već ima ćerku Noru, koja ima četiri godine, a radosnu vest podelila je nedavno na mrežama.

Nina Seničar
foto: Printscreen

Prvi put u javnosti sa trudničkim stomačićem pojavila se na ceremoniji dodele 96. Oskara. Ona je to veče zablistala i zasenila mnoge koleginice, a komentari na račun njenog izgleda nisu manjkali.

Nina Seničar
foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Nina trenutno uživa u Meksiku, a sa svojim obožavaocima podelila je nekoliko idiličnih trenutaka sa plaže i oduševila sve.

Rajski odmor, koji ne prestaje da se komentariše

Lepa srpkinja pozirala je na peščanoj plaži bosonoga u belom kaftanu za plažu.

Na drugoj fotografiji Ninu je verovatno suprug uslikao iz profla, a u prvom planu je njen trudnički stomak, dok je u pozadini magični zalazak sunca.

Na jednoj od fotografija može se videti kako jedna od najlepših Srpkinja pozira u bikiniju u bazenu okrenuta leđima, dok pogled ispred nje puca na more.

Ove fotografije su oduševile njene pratioce, te se komentari na račun njenog izgleda u trudnoći samo nižu, a gotovo svi hvale njenu liniju, te je na mrežama ponela titulu najzgodnije trudnice.

Porodična idila

Podsećamo, Nina i Džej važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, a njihovo venčanje, koje se održalo u julu 2022. godine odisalo je glamurom i romantikom. Njih dvoje su pre toga osam godina bili u skladnoj vezi.

Nina Seničar
foto: Printscreen

Prvu ćerku, malu Noru Grejs Elis voditeljka je dobila u novembru 2019. godine. Mala naslednica je prava princeza, a likom podseća na slavnog oca.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

01:38

NINA SENIČAR FATALNA JE I U KUHINJI: Jedan poznati specijalitet još se nisam usudila da spremim! SANJAM DA ŽIVIM NA SALAŠU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track