"HOĆE LI NEKO DA JOJ KAŽE DA NJENOG MUŽA NIKO NE ŽELI": Anica Lazić JAVNO ODBRUSILA ovoj slavnoj dami, pa podigla neviđenu prašinu
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram/anicalazicofficial

ne prestaje da izaziva pažnju

"HOĆE LI NEKO DA JOJ KAŽE DA NJENOG MUŽA NIKO NE ŽELI": Anica Lazić JAVNO ODBRUSILA ovoj slavnoj dami, pa podigla neviđenu prašinu

Pop kultura -

Od kada je u javnost dospela informacija da je Anica Lazić izabranica Lazara Ristovskog, njena popularnost na društvenim mrežama prilično je porasla, te mnogi pomno prate njene objave.

Nova objava Anice Lazić izazvala je niz komentara, nakon što se 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog obratila svetskoj divi, Bijonse.

- Hoće li neko da kaže Bijonse da njenog muža niko ne želi - napisala je glumica uz haštag lažne feministkinje.

Anica Lazić
foto: Printskrin Instagram

Ova objava podigla je veliku prašinu, jer mnogi misle da je Anica bila povod za krah 4 decenije dugog braka Lazara i Danice Ristovski.

Ipak, glumac je to demantovao u intervjuu za Gloriju, rekavši tada da se ljubav ugasila, te da za njihov razlaz treća osoba nije i ne može biti kriva.

- Nismo se razišli zbog neke druge žene, ili nekog drugog muškarca - bio je jasan Lazar.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Njihova ljubav naišla na osude

Njihova ljubav naišla je na brojne osude, Anica se susrela sa velikim osudama, ali je jasno i glasno stala iza ljubav. Kako kaže, negativni komentari su je još više očvrsnuli.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Instagram/anicalazicofficial

- Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi biti hrabra, tu ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako moje srce traži - rekla je ona u emisiji "Premijera".

( Kurir.rs / Blic / T. B )

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track