NAŠA GLUMICA U 52. GODINI ZATEGNUTA KAO PRAĆKA: Razvela se od kolege, rodila DVOJE DECE, a grmi kako izgleda, zavide joj i mlađe
Foto: Instagram/srna.lango

VODI RAČUNA O IZGLEDU

NAŠA GLUMICA U 52. GODINI ZATEGNUTA KAO PRAĆKA: Razvela se od kolege, rodila DVOJE DECE, a grmi kako izgleda, zavide joj i mlađe

Pop kultura -

Glumica Srna Lango (52) oduvek je plenila nesvakidašnjom lepotom. Otkako se razvela od kolege, Irfana Mensura, o njenom privatnom životu malo toga se zna. Međutim, ono što je sigurno je to da ona izuzetno vodi računa kada je njen izgled u pitanju, jer joj na njemu mogu pozavideti i znatno mlađe devojke.

Budući da je u zdravom telu i zdrav duh, dramska umetnica, koja se dokazala i kao spisateljica, mediji su pisali, promenila je u jednom trenutku ishranu, a pomalo i trenira.

Srna Lango zbog svega navedenog izgled dovela do savršenstva, a ona je jednom prilikom na svom Instagram profilu pokazala i kako izgleda u kupaćem kostimu.

Prvo što su svi tada primetili je ravan stomak glumice koja je rodila dva deteta.

Sin pošao stopama poznatih roditelja

Podsetimo, glumica Srna Lango ima dvojicu sinova, njen mlađi naslednik, Pavle Mensur, pošao je stopama svojih roditelja, te ga gledamo u mnogim domaćim ostvarenjima.

Pavle Mensur
Pavle Mensurfoto: ATA images

- Ima uzbuđenja, neka čudna kombinacija uzbuđenja i mira, znam šta je uradio i nemam neki nemir. Mali dobro glumi, ne znam kako ću umeti sve da podnesem - rekla je Srna Lango o sinu Pavlu na premijeri filma "Usekovanje".

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

01:07

MORA DA TI MAHNEM U IME JDP: Irfan Mensur održao potresan govor na Vlastinoj sahrani, pa ispričao anegtotu koja je sve RASTUŽILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track