GVINET PALTROU POKAZALA SINA I SVI KAŽU DA NEMA NIŠTA NA MAJKU Evo za koga kažu da je njegov DVOJNIK i da apsolutno liči na njega
Foto: NORTH-SUNSET.COM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ISTI OTAC

GVINET PALTROU POKAZALA SINA I SVI KAŽU DA NEMA NIŠTA NA MAJKU Evo za koga kažu da je njegov DVOJNIK i da apsolutno liči na njega

Pop kultura -

Sin Gvinet Paltrou i Krisa Martina proslavio je 18. rođendan. Glumica je taj datum obeležila na Instagramu fotografijom slavljenika i posebnom porukom. Bivši par ima i ćerku Ejpl (21).

"Srećan ti 18. rođendan, moj sine. Tako sam ponosna na to ko si. Volim tvoju emotivnost, briljantnost i suptilni humor. Divim se kako intezivno stražuješ područja koja te zanimaju, postajući stručnjak za muziku osamdesetih i francuski novi talas. Neverovatno sam ponosna na to kakva si osoba danas, kad prelaziš prag i odlaziš u doba odraslih. Volim te više nego što se rečima može reći", napisala je glumica Gvinet Paltrou.

U komentarima ističu da Moses izuzetno liči na oca, muzičara ifrontmena "Coldplay" Krisa Martina. Genetika je uostalom takva, često se dešava, kada je u pitanju fizički izgled, da preovladaju geni jednog roditelja, dok se geni drugog ispoljavaju na neki drugačiji način.

"Više liči na Krisa nego sam Kris!", "Moses je pljunuti otac", "Isti tata", "Pljunuti Kris", "Nadam se da zna da peva kao otac", komentariše se.

Interesantno je da se za ćerku bivšeg para Ejpl komentariše da je fizički preslikana majka. Podsetimo, Gvinet Paltrou i Kris Martin bili su u braku od 2003. do 2016. Glumica se 2018. udala za Breda Falčuka. Martin je veren sa glumicom Dakotom Džonson koja je u odličnim odnosima sa njegovom bivšom suprugom.

( Kurir.rs / Blic žena / T. B )

Bonus video:

02:20

POČEO SAM DA PIŠEM KNJIGU OD OČEVIH IZREKA Sin Bate Živojinovića o utiscima sa izložbe Bata u 90 slika: Otkrio jaku simboliku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track