ŠOK IZDANJE BJANKE ĆENSORI! Cela u lepljivoj traci plenila pored muža, a Kanje nije mogao da skine oči sa NJENOG BUJNOG DEKOLTEA
Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ne, nije bila opet gola

ŠOK IZDANJE BJANKE ĆENSORI! Cela u lepljivoj traci plenila pored muža, a Kanje nije mogao da skine oči sa NJENOG BUJNOG DEKOLTEA

Pop kultura -

Reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Ćensori ne prestaju da intrigiraju i šokiraju svet svojim izdanjima.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njih dvoje su trenutno jedan od najkontroverznijih parova, a razlog tome je njihovo ponašanje, ali i Bjankin stil odevanja. Njen stilista je niko drugi do Kanje, koji ne preza od toga da njegova žena pokaže svoje atribute.

Oni su se nedavno pojavili na rođendanskoj zabavi repera Taj Dola Sigana, a Bjanka je svojim stajlingom iznenadila mnoge.

Ne, nije bila opet gola

Bjanka je došla u beloj haljini, koja joj je stajala brutalno. Imala je veliki izrez na grudima, te je njen dekolte došao do izražaja.

Bjanka Ćensori, Kanje Vest
foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njene cipele, koje deluju kao da su zalepljene lepljivom trakom, mnogima su zapele za oko.

Ipak, ovo izdanje se veoma dopalo njenom suprugu, koji nije skidao oči sa nje. Tačnije, sa njenog dekoltea, koji je bujan.

Šok izdanje najavljuje promene?

Bjanka Ćensori, Kanje Vest
foto: LEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Malo je neobično videti Bjanku u ovoj kombinaciji, jer se već proslavila providnim topićima i pantalonama nalik na najlonke.

Ostaje pitanje da li će ona početi da se oblači u novom svetlu, koja neće otkrivati toliko atribute, u narednom periodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track