SNIMAK KLUNIJEVIH BLIZANACA ODUVAO DRUŠTVENE MREŽE: Par retko izlazi u javnost sa decom, a ovi kadrovi su sad REKLI SVE (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BIRAJU IDENTIČNU ODEĆU

SNIMAK KLUNIJEVIH BLIZANACA ODUVAO DRUŠTVENE MREŽE: Par retko izlazi u javnost sa decom, a ovi kadrovi su sad REKLI SVE (FOTO)

Pop kultura -

Amal i Džordž Kluni dobili su šestog juna 2017. blizance Elu i Aleksandera. Nekoliko puta viđeni su sa decom u javnosti. Glumac je u poslednje vreme često pričao o ćerki i sinu, a novi snimak poznatog para sa naslednicima donosi uvid u njihov porodični život.

Na snimku vidimo Džordža Klunija u potpuno ležernoj odeći, Amal Kluni je dokazala da u svakoj situaciji vodi računa o svom stajlingu. Sportsko-elegantna haljina i ravne cipele su pun pogodak. Odevna kombinacija deluje praktično i udobno, a pritom je u skladu i sa pravilima modne estetike. Snimak nam donosi još jedno njeno modno izdanje.

Amal i Džordž Kluni kao mama i tata... Svima je zapalo za oko to što za blizance biraju identičnu odeću, što je inače čest slučaj sa roditeljima blizanaca. Mnogi to promene kako deca odrastaju da bi svako dete izrazilo svoj identitet.

Bilo je tu mesta i za rančeve i razne druge stvarčice za decu. "Divna porodica", "Dopada mi se što za decu biraju istu odeću", "Prelepa porodica", "Srećna divna porodica", glase komentari sa Instagrama.

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Amal Kluni i Džordž Kluni venčali su se 2014. u Veneciji. Ona se porodila šestog juna 2017. u porodici St. Mary's u Londonu gde su rođena i deca Kejt Midlton i princa Vilijama koji se juče oglasio na Instagramu, Šarlot, Džordž i Luj. Poznati par bio je na venčanju Megan Markl i princa Harija 2018. u Vindzoru, kasnije se saznalo da je taj poziv upućen preko zajedničkih prijatelja. Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa pitali su glumca da bude kum njihovom sinu Arčiju Harisonu, ali se to nije desilo (Megan i Hari imaju i ćerku Lilibet Dajanu).

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci Ela i Aleksander rođeni su mesec dana pre termina. Kluni je kasnije za The Hollywood Reporter rekao da je dečak bio težak 2.4 kilograma, a da se devojčica rodila minut i 49 sekudi kasnije, teška dva kilograma.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Deca su po ocu poreklom iz Amerike, a po majci iz Libana. Kluni je postao tata u 56. godini. Porodica živi na raznim lokacijama jer imaju kuće u Los Anđelesu, Meksiku, Londonu, Francuskoj, a omiljena im je ona pored jezera Komo u Londonu, koju je on kupio 2002. godine.

Kluni je 2023. u emisiji Good Morning America voditelja Majkla Strahana koji ima ćerke bliznakinje, istakao da su njegova deca potpuno različita i da ga to fascinira.

( Kurir.rs / Blic žena / T. B )

Bonus video:

00:48

KNEZ PROGOVORIO O DEVOJCI TATJANI I JEDNOM NEOSTVARENOM PLANU: Mi smo kao sijamski blizanci (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track