KRALJ ČARLS I PRINCEZA DAJANA IMAJU VANBRAČNU ĆERKU? Vilijam je već SPREMAN da upozna SESTRU, a najviše strahuje od ovoga...
Foto: Arthur Edwards / News Licensing / Profimedia

intrigantno

KRALJ ČARLS I PRINCEZA DAJANA IMAJU VANBRAČNU ĆERKU? Vilijam je već SPREMAN da upozna SESTRU, a najviše strahuje od ovoga...

Pop kultura -

Već nekoliko godina šuška se kako kralj Čarls (75) i princeza Dajana imaju vanbračnu ćerku. Zove se Sara Spenser i živi u Americi. Iako nije poznata medijima, posebno britanskim, u Americi su svojevremeno objavili njenu fotografiju, a sličnost s navodnim roditeljima je neverovatna, baš kao i priča koja stoji iza svega toga.

U britanskoj kraljevskoj porodici uvek je postojao interes za upoznavanjem "sestre", a čak je i princ Vilijam, navodno, želeo da je upozna.

"Upoznavanje je dogovoreno, ali samo za suprugu princa Vilijama, Kejt Midlton. Bila je vrlo impresionirana kada je videla sličnost između Sare i princeze Dajane', navodno je rekao je izvor.

Zašto je cela priča bila pod velom tajne? Izgleda da nije bilo potrebe da Sara izađe u javnost s tim jer ništa ne bi promenila. Ona je rođena 1981. godine, pre Vilijama, a tada je na snazi bio zakon kako samo muški naslednici mogu biti na tronu. Danas je situacija potpuno drugačija, pa bez obzira na pol, prvorođeno dete ima prednost kod nasleđivanja.

princeza Dajana, princ Čarls
foto: Profimedia / HUTCHINSON

Nije dugo trebalo da se na društvenim mrežama počnu stvarati priče o tome kako je Palata upućena u sve i da namerno ne žele da priznaju postojanje vanbračne ćerke jer bi mogla zauzeti Vilijamovo mesto.

Sara je navodno "začeta" na neverovatan način. Kako kruži po društvenim mrežama, kraljica Elizabeta II, htela je da se uveri da li Diana može da rodi zbog čega su probali "in vitro" oplodnju kako bi videli jesu li njene jajne ćelije oplođene. Doktor koji je bio upleten u celu proceduru, kako se navodi, ukrao je Dajanine oplođene jajne ćelije i iskoristio ih na jednoj surogat majci, ni manje ni više nego sopstvenoj ženi, koja je 1981.godine rodila ćerku Saru, piše portal Marca.

Kada je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći 1997. godine, Sara se bojala za svoj život i pobegla u Ameriku.

(Kurir.rs/Story.hr/Marca/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track