DRAMA TOKOM PRENOSA UŽIVO: Pevačica umalo ostala GOLA, spao joj top, pa celu emisiju morala da se drži ZA GRUDI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

NEZGODA

DRAMA TOKOM PRENOSA UŽIVO: Pevačica umalo ostala GOLA, spao joj top, pa celu emisiju morala da se drži ZA GRUDI (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Kejti Peri (39) skoro je ostala gola na TV ekranima tokom prenosa uživo šoua „American Idol” u čijem je žiriju. Njen 3D srebrni top se slomio, a ona je pokušavala da ostane smirena dok su članovi ekipe i sudija Luk Brajan pokušavali da joj pomognu. Našalio se i s produkcijom da će zbog ovoga biti veća gledanost.

"Moj top se slomio”, napisala je Kejti Peri na Instagramu uz video nezgode koja se dogodila. Nosila je srebrni top Kate Barton napravljen od metala, a kolegama su bili potrebni različiti alati da bi pokušali da ga poprave.

"Treba mi da moj top ostane na meni”, rekla je dok se naginjala napred sa zabrinutim izrazom lica dok je iza nje tim pokušavao raznim alatima da popravi odevni predmet. U nezgodnoj situaciji Peri se i našalila. "Ova emisija će dobiti više nego što je želela”, rekla je aludirajući na to da će joj pasti top koji je čvrsto držala obema rukama.

Peri se obratila takmičaru Romanu Kolinsu, za vreme čije izvedbe joj je pukao top. Pevao je „It‘s A Man‘s Man‘s World” Dejmsa Brauna.

"Ta pesma mi je slomila top! Pretpostavljam da je to ženski svet”, rekla mu je Kejti, kojoj je ovo poslednja sezona u žiriju.

Na kraju videa pevačica se sakrila iza stola, pa je potom grudi pokrivala belim jastukom s ciljem da emisija bude prikladna za prikazivanje. Pratioci su imali brojne komentare na Kaejtin odabir topa.

„To nije gornji deo odeće, to je branik automobila”, napisao je jedan. „Znaš da je ozbiljna moda u pitanju kad se koriste alati”, našalio se drugi.

O pomenutom događaju je progovorila Kejti Peri za "Access Hollywood": "Ne bih to nazvala nesrećom, nazvala bih to zanimljivim trenutkom na televiziji uživo”, rekla je. "Čini se da svake sezone pocepam šav na pantalonama ili slično...”

„Toliko mi se sviđala ova modna kombinacija iako sam znala da se kockam. Rekla sam: ‘Koga briga?‘” zaključila je.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

02:55

DEKOLTE DO PUPKA I GRUDI NA IZVOLTE! Sara Reljić u barbi haljini svakog muškarca OBUZELA: Samo sam htela da bacim akcenat na OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track