"MA, KO JE OVO?!" Jedna od najlepših žena na svetu objavila fotku BEZ TRUNKE ŠMINKE i mnogi je NISU PREPOZNALI (FOTO)
Foto: Instagram/meganfox

MIŠLJENJA SU PODELJENA

"MA, KO JE OVO?!" Jedna od najlepših žena na svetu objavila fotku BEZ TRUNKE ŠMINKE i mnogi je NISU PREPOZNALI (FOTO)

Pop kultura -

Slavna glumica Megan Foks (37) iznenadila je pratioce na Instagramu fotografijama na kojima nije nosila ni trunku šminke. Pozirala je u kupatilu, pokazala svoju novu boju kose i čisto lice, koje je podelilo njene obožavatelje.

Megan je na fotografiji nosila crni sportski top i karirani donji deo pidžame, a pokazala je i svoje tetovaže. Njeno ležerno izdanje oduševilo je brojne njene pratioce.

"Samouverena žena koja se ne krije iza šminke", "Ovo je ona i prirodno je prelepa", "Obožavam ovu fotku. Toliko je stvarna", pisali su joj.

Međutim, bilo je i onih koje je fotka zbunila, a neki su je i kritikovali i uporedili s Kim Kardašijan. "Ko je ovo?", "Veštačka inteligencija ponovo radi svoje", "Naišao sam na fotku i mislio da je Kim", pisali su joj.

Megan Foks
foto: Profimedia

Inače, Foks je nedavno u podkastu "Call Her Daddy" otkrila koje je sve estetske operacije imala. Otkrila je da je nekoliko puta operisala grudi i da je operirala nos kad je bila u 20-im. Takođe je otkrila da je radila i botoks i da je povećala usne. Međutim, rekla je kako nikada nije podizala lice, te da se nije podvrgnula liposukciji.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track