"POGLEDALA SAM SE U OGLEDALU I BILA SAM U POTPUNOM ŠOKU": Slavna glumica se skroz slomila nakon dvostruke mastektomije (FOTO)
Foto: screenshot

TRAJE NJENA BORBA

"POGLEDALA SAM SE U OGLEDALU I BILA SAM U POTPUNOM ŠOKU": Slavna glumica se skroz slomila nakon dvostruke mastektomije (FOTO)

Pop kultura -

Prelepa američka glumica Olivija Man (43) nedavno je otkrila javnosti da se bori sa rakom dojke. Kako je sada otkrila u nedavnom intervju za tamošnje medije, lekari su bili prinuđeni da joj hiruški uklone dojke, što je izazvalo prevremenu menopauzu.

Olivija Man je u emotivnom intervjuu koji je dala za magazin "People" otkrila da je ceo proces bio veoma težak, kako za nju, tako i za njenu porodicu.

- Nisam bila neko ko je opsednut smrću ili se plašio nje na bilo koji način. Ali imati malu bebu kod kuće sve je učinilo mnogo strašnijim. Shvatate da rak ne brine ko ste, nije ga briga da li imate bebu ili ako nemate vremena. Napadne vas i nemate drugog izbora nego da se suočite direketno s njim - rekla je glumica.

Odlučila je da da svom telu vremena da se oporavi nakon operacije i odložila rekonstruktivni zahvat. Međutim, kada su lekari skinuli zavoje tokom njenog prvog postoperativnog pregleda, bila je potresena.

- Prvi put sam videla sebe i bila sam u šoku. Bilo je neverovatno teško. Kada sam došla kući, skinula odeću i ponovo se pogledala u ogledalu, bila sam u potpunosti skrhana. Mnogo mi je drago što sam dobila priliku da se borim. Znam da mnogi ljudi koji su se našli u istoj situaciji to nisu mogli. Zato sam jako zahvalna - istakla je Man, te se osvrnula i na trenutak kada se predomišljala da li da ukloni svoje dojke.

- Imala sam neverovatne doktore, ali ponekad je i dalje bilo pregovaranje o tome šta da uradimo. Ali, drago mi je što jesam. Želim sebi da pružim najbolju priliku da zadržim delove sebe koje mogu da zadržim - zaključila je glumica sa suzama u očima.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

03:00

U SRBIJU STIŽU INOVATIVNI LEKOVI ZA RAK DOJKE! Pacijentkinja: Srećna sam i zahvaljujem se RFZO! Očekujem MANJI STEPEN SMRTNOSTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track