POSLALA MU 8.000 PORUKA ZA MESEC DANA: Obožavateljka bivšeg PEVAČA poznate grupe UHAPŠENA i OSUĐENA, dobila i ZABRANU PRILASKA
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ŠOKANTNO

POSLALA MU 8.000 PORUKA ZA MESEC DANA: Obožavateljka bivšeg PEVAČA poznate grupe UHAPŠENA i OSUĐENA, dobila i ZABRANU PRILASKA

Pop kultura -

Mira Karvalho (35) doputovala je iz rodnog Brazila u Ujedinjeno Kaljevstvo, pa je počela sa uznemiravanjem bivšeg pevača grupe "One Direction". Njeno uhođenje uključivalo je slanje pisama i čestitki za venčanje na adresu Harija Stajlsa, u severnom Londonu, a za manje od mesec dana stiglo ih je 8000 poruka. Karvalho je odsela u hostelu u zapadnom Londonu nakon što je, s turističkom vizom, došla u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Alehandra Toskon rekla je da se optužba za uhođenje odnosi na "pisanje čestitki online" i "slanje rukom pisanih pisama".

Online čestitke su potom "poslane podnositelju tužbe putem treće strane", rekala je Toskon sudu. Tužilaštvo nadalje tvrdi kako je Karvalhino uhođenje imalo "značajan uticaj na uobičajene svakodnevne aktivnosti podnositelja pritužbe".

"Znali ste ili ste trebali znati da će vaše ponašanje izazvati uzbunu ili uznemirenost", dodaje se u tužbi i poručuje Karvalho.

Upućeni su rekli da se Hari tek nedavno vratio s odmora na Karibima kada su poruke počele da pristižu.

"Harry je bio stvarno potresen. Početak meseca proveo je u Angvili na odmoru", rekao je izvor ranije za "The Sun".

Hari Stajls
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Imao je divan odmor. Ovo se dogodilo nedugo nakon što se vratio u London. Hari samo želi da nastavi da živi normalno, ali naravno da je ovo zabrinjavajuće za njega, njegovu porodicu i njegov tim."

Karvalho, koja ima partnera kod kuće u Brazilu, napustila je zemlju bez znanja svojih roditelja, koji su navodno plakali na sudu.

Advokatica Klementin Simon koja zastupa Karvalho rekla je da doktor njene klijentkinje u Brazilu veruje da ona pati od manične epizode. Karvalho je bila u zatvoru 14 nedelja nakon što je, u utorak, priznala krivicu po optužbi za uhođenje koje je izazvalo ozbiljnu uznemirenost. Takođe je dobila desetogodišnju zabranu prilaska i ne može prisustvovati nijednom događaju na kojem Hari nastupa. Mora i da plati štetu od 134 funte, a zabranjen joj je i ulazak u severozapadni London.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/J.M.)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track