UDALA SE VLASNICA NAJBUJNIJEG DEKOLTEA: Na venčanje se potrošilo i ŠAKOM I KAPOM, a gde se odigrala fešta nikome NE PADA NA PAMET
Foto: Profimedia

svadba

UDALA SE VLASNICA NAJBUJNIJEG DEKOLTEA: Na venčanje se potrošilo i ŠAKOM I KAPOM, a gde se odigrala fešta nikome NE PADA NA PAMET

Pop kultura -

Fatalna glumica prepoznatljiva po crvenoj kosi i bujnom poprsju, Kristina Hendriks, udala se za filmskog snimatelja Džordža Bijančinija, a na venčanju nisu nimalo štedeli, a za lokaciju su odabrali Napoleonovu kuću u Nju Orleansu.

Hendriks je za "People" magazin rekla da su i ona i Bijančini, snimatelj koji je radio na brojnim filmovima i TV emisijama, odabrali Nju Orleans za svoje venčanje jer "oboje imaju posebnu vezu s gradom".

"Nju Orleans je mesto na koje sam uvek volela da odlazim pre nego što sam upoznala Džordža, kao i mesto na koje je on uvek volio da posećuje i pre nego što je upoznao mene. Kad smo počeli da izlazimo, živeli smo na drugim krajevima zemlje, udaljeni kilometrima jedno od drugoga, a Nju Orleans je nekako bio u sredini. Osećam se kao da smo zajedno u našem gradu, zato za nas nije bilo dvojbe gde ćemo se venčati" - prepričala je.

Proces planiranja venčanja bio je pomalo izazovan jer je radila na njemu dok je u Irskoj snimala TV seriju "Small Town, Big Story".

"Samo sam sebi govorila da je na kraju dana bitno da svi naši prijatelji i porodica budu zajedno i srećni i zadovoljni. Ako ništa drugo ne uspe, naručila bih nam picu i lepo bismo se proveli", rekla je.

Trodnevno svadbeno slavlje započeo je koktelom dobrodošlice, održanom u maloj vili na imanju "Soniat House", nakon čega je usledio obilazak Francuske četvrti. Vila je paru, takođe, služila kao "baza" tokom vikenda i mesto za pripremu raznih svečanosti.

Za samo venčanje u Napoleonovoj kući, Hendriks kaže da je bilo "puno cveća", a povodom ceremonije, mlada je nosila čipkastu belu haljinu kojom je sakrila svoje raskošne grudi, po kojima je dobila i titulu vlasnice "najbujnijeg dekoltea".

Kristina Hendriks

Venčanje je vodila njena bliska prijateljica Širli Menson, pevačica rok benda "Garbage".

"Bilo nam je vrlo uzbudljivo jer stvarno mislim da je Širli jedna od najneobičnijih pisaca i muzičara. Gledajući nju, i njen brak sa njenim suprugom Billijem Bušom, shvatili smo da želimo funkcionisati na taj način", rekla je glumačka zvezda.

Par je ručno napisao svoje zavete jedno drugom, što je Hendriks smatrala jednom od najtežih stavki na njihovoj listi obaveza za venčanje.

Nakon ceremonije, mladenci su se odlučili za tradiciju, po kojoj je Nju Orleans poznat. Vodili su svoje goste ulicom paradirajući sa suncobranima i kišobranima u rukama.

Hendriks i Bijančini su potom počastili svoje goste večerom iz više delova koja su prikladno uključivala jela južnog Nju Orleansa. Jelovnik je uključivao odrezak i škampe i griz, a umesto svadbene torte, jeli su Bananas Foster odnosno Hendriksin omiljeni desert, dok je osoblje restorana flambiralo jelo svakog gosta odmah za njihovim stolom. Svadbeni vikend je završen slavljeničkim ručkom u nedelju, 21. aprila. Par koji je počeo da se zabavlja 2020. godine, a verio u februaru 2023. godine, na venčanju je imao samo 76 gostiju, što je broj za koji Hendriks kaže da je bio savršen i za nju i Bijančinija.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/J.M.)

Bonus video:

00:36

EVA RAS ŠOKIRALA IZJAVOM O MIKI ALEKSIĆU I MILENI RADULOVIĆ! Glumica ostavila voditelja bez teksta: Evo šta je imala da kaže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track