SLAVNA MANEKENKA DOŽIVELA PONIŽENJE VEKA: Udala se za NAJBOGATIJEG muslimanskog princa, PROMENILA VERU i ime, evo KAKO JE ZAVRŠILA
Foto: ALEXANDER KLEIN / AFP / Profimedia

šokanto

SLAVNA MANEKENKA DOŽIVELA PONIŽENJE VEKA: Udala se za NAJBOGATIJEG muslimanskog princa, PROMENILA VERU i ime, evo KAKO JE ZAVRŠILA

Pop kultura -

Zanosni supermodel Kendra Spirs nekada je bila često u centru pažnje. Pogotovo zbog braka sa princom Rahim Aga Kanom, jednim od najbogatijih ljudi na svetu. Time je Kendra postala princeza, koja je ipak nastavila da se bavi modom još neko vreme, ali ne zadugo.

Bivši suprug Kendre Spirs, Rahim, najstariji je sin bogatog imama, a kada se udala te 2014. godine Kendra je dobila ime Salva Aga Kan i tada je imala samo 25 godina.

Rođena je u Sijetlu, a muslimanskom ceremijom u Ženevi postala je deo poznate imperije Kan. Od tada su je mnogi poredili sa Kejt Midlton, kako zbog lepote, tako i zbog stila, ipak, njen život se uveliko razlikuje od života britanske mezimice.

Njihova ljubavna priča završila se nakon 9 godina, i to nimalo lepim krajem. Vremenom je napustila karijeru modela i potpuno se posvetila svom novom identitetu, ali po svemu sudeći to je bila najgora odluka po nju.

Nakon devet godina braka i dvoje dece, sedamnaest godina stariji princ, rešio je da se razvede.

@luxury_lifestyle4u She was the girl in Chandelier vid but years later, this is her #maddieziegler #luxury_lifestyle4u ♬ original sound - Luxury_Lifestyle4u

Iako se sve čuva u strogoj tajnosti, mnogi kažu da je razlog njeno američko poreklo i prevelike razlike, kako u godinama, tako i u kulturi, veri, vaspitanju, iako je manekenka pokušala da se prilagodi.

Od razvoda nije viđena u javnosti i gotovo nikom nije poznato gde je ona sada i čime se bavi. Ono što je sigurno je to da je proterana sa dvora i da je izgubila sve titule i bogatsvo.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track