KONAČNO SE OGLASIO GLUMAC NAKON OPTUŽBI KOLEGINICE: Tvrdi da je od nje tražio GNUSNE STVARI, a evo šta on ima da kaže
Foto: Cobra Team-Mega / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

OTKRILA U MEMOARIMA

KONAČNO SE OGLASIO GLUMAC NAKON OPTUŽBI KOLEGINICE: Tvrdi da je od nje tražio GNUSNE STVARI, a evo šta on ima da kaže

Pop kultura -

Saša Baron Koen prekinuo je ćutanje nakon što su danas u Ujedinjenom Kraljevstvu objavljeni memoari glumice Rebel Vilson, u kojima ona iznosi šok tvrdnje o njegovom ponašanju za vreme snimanja filma "Grimsby" (2016), u kojem su zajedno glumili. Knjiga je ranije ovog meseca objavljena u Americi.

Glumac je ranije negirao takve napise, a sada je u verziji za britansko tržište taj deo izmenjen. Rebel Vilson je rekla da je to učinjeno zbog tamošnjih zakona. Pravni tim Saše Barona Koena je tu odluku izdavača HarperCollins ocenio opravdanom, nakon što je glumac snažno poricao sporne tvrdnje.

Rebel Vilson
foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"HarperCollins nije proverio ovo poglavlje u knjizi pre objavljivanja i preduzeo je razuman, ali užasno kasan korak brisanja klevetničkih tvrdnji Rebel Vilson nakon što su im predstavljeni dokazi da su te tvrdnje lažne", rečeno je u saopštenju za Deadline.

"Štampanje neistina je protivzakonito u Ujedinjenom Kraljevstvu i Australiji. Ovo nije izuzetak kao što je gđa Vilson rekla, već pravno načelo koje postoji već stotinama godina. Ovo je jasna pobeda za Sašu Barona Keona i potvrđuje ono što smo rekli od početka – da je to očigledno lažno", dodali su.

Saša Baron Koen
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što je izmenjeno izdanje konačno objavljeno, izdavač HarperCollins potvrdio je za Daily Mail da su detalji uklonjeni.

Glumica Rebel Vilson tvrdi da joj je kolega pretio nakon što je otkrila da će o njemu reči o njenim memoarima, koji će ugledati svetlo dana 2. aprila. Počastila ga je pogrdnim "imenom" i to više puta ponovila. Istakla je i da neće odustati od knjige bez obzira na reakcije njegovih advokata i PR službe.

"Kada sam došla u Holivud, ljudi su govorili: 'Ne radimo sa se*onjama'. Mislila sam da to zvuči razumno i logično", rekla je ranije u videu na Instagramu koji je objavila prošle nedelje pa dodala da je sve promenilo nakon sporne saradnje. "Odlomak gde govorim o se*onji jeste 23. Taj frajer je ogroman se*onja".

Rebel Vilson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Napomenula je: "Sada mi pomenuti se*onja preti. Angažovao je PR menadžera za krizne situcije i advokate. Pokušava da zaustavi medijske objave o mojoj knjizi, ali knjiga će biti objavljena, a vi ćete saznati istinu".

Glumica je zatim otkrila da je u pitanju komičar Saša Baron Koen, sa kojim je 2016. glumila u filmu "Grimsby". Ona je i ranije pričala o snimanju tog filma pa je istakla da ju je Koen podsticao da se skine i odigra "golišave scene", a nju je na kraju zamenila dvojnica. Bio je toliko uporan da mu je ona rekla da će zvati zajedničkog agenta i reći da je maltretira. "Svaki dan je govorio: 'Samo šetaj gola, biće smešno. Sećaš se u 'Boratu' kad sam napravio onu golu scenu? Bilo je urnebesno'".

Saša Baron Koen, Isla Fišer
foto: Paul Morigi / Getty images / Profimedia

Otkrila je i da joj je tražio da stavi prst u njegovu zadnjicu u poslednjoj sceni. "Ja sam rekla: 'Kako to misliš, Saša? To nije u scenariju'. A on je poručio: 'Gledaj, samo ću skinuti pantalone, ti samo gurni prst u moju zadnjicu, biće to stvarno smešno'".

"Iako cenimo važnost da neko progovori, ove očigledno lažne tvrdnje direktno su u suprotnosti sa detaljnim dokazima, uključujući dokumente iz tog vremena, filmske snimke i iskaze očevidaca prisutnih pre, tokom i nakon produkcije Braće Grimsby", izjavio je potom portparol glumca, piše CNN.

U međuvremenu se saznalo da se glumac razveo od Ajle Fišer, kojom se oženio 2010. godine.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track