SLAVNA GLUMICA SE BORI S RAKOM, A NJENE NOVE FOTOGRAFIJE SU DOKAZ DA SE NE PREDAJE: Njen vedar duh joj ne da da posustane (FOTO)
Foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

POŠLA NA RUČAK

SLAVNA GLUMICA SE BORI S RAKOM, A NJENE NOVE FOTOGRAFIJE SU DOKAZ DA SE NE PREDAJE: Njen vedar duh joj ne da da posustane (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Šanen Doerti primećena je kod odmarališta Soho House u Malibuu u Kaliforniji. Zvezda serije "Beverly Hills" živi s rakom koji je u četvrtom stadijumu, a u svom podkastu često govori o svom stanju. Sada je viđena u Malibuu u društvu prijateljice s kojom je išla na ručak.

U svom podkastu je početkom aprila podelila kako joj je trenutno prioritet njena majka.

Šanen Doerti
foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako ja umrem pre nje", iskreno je rekla 52-godišnja glumica.

"To bi joj bilo tako teško, pa želim da joj neke druge stvari budu mnogo lakše. Ne želim da ima gomilu stvari kojih mora da se reši... Ne želim da ima četiri skladišta ispunjena nameštajem", dodala je.

Šanen Doerti
foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Šanen je prvi put dijagnostikovan rak dojke 2015. godine. Potom je bila u remisiji 2017, a rak joj se vratio u četvrtom stadijumu 2019. godine. Potom je u januaru 2023. bila na operaciji mozga i terapiji zračenjem. U novembru prošle godine otkrila je da joj se rak proširio na kosti i da joj zbog toga ostaje "još tri do pet godina života".

Šenon Doerti
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je svojevremeno rekla da ne želi da umre, Doerti je objasnila da je smrt ne plaši.

„Ne želim da umrem. Mislim da bih se bojala smrti da nisam bila dobra osoba, ali jesam. Ne bojim se umiranja, samo ne želim da umrem, nikad”, objasnila je.

Šenon Doerti
foto: Printscreen/Instagram

„Nisam gotova sa življenjem, nisam gotova s voljenjem, nisam gotova s kreiranjem, nisam gotova s menjanjem stvari na bolje. Nisam gotova. Moja najbolja sećanja tek stižu”, dodala je.

Javnost je uzdrmala i vest kako je Doerti saznala da je njen suprug Kurt Isvarijenko imao aferu neposredno pre nego što je ona bila na operaciji uklanjanja tumora na mozgu. On je neverstvo negirao.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

05:40

KAKO SE DOBIJA RAK GRLIĆA MATERICE! Zakić otkrila: Ne nastaje preko noći, potrebno je 5 do 10 godina da bi nastao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track