SUDSKI SPOR SE RAZBUKTAVA: Anđelina Džoli TVRDI da je Bred Pit ZLOSTAVLJAO nju i DECU, pominju se i OVI TEŠKI DETALJI iz prošlosti
Foto: Shutterstock, Profimedia

šok detalji

SUDSKI SPOR SE RAZBUKTAVA: Anđelina Džoli TVRDI da je Bred Pit ZLOSTAVLJAO nju i DECU, pominju se i OVI TEŠKI DETALJI iz prošlosti

Pop kultura -

Spor Anđeline Džoli i Breda Pita oko vinarije u Francuskoj ne jenjava, već samo dobija jednu haotičnu epizodu za drugom. U sve su umešani i sporni i teški detalji iz prošlosti, a sada su na red došli tajni poslovi.

Advokati Anđeline Džoli tvrde u novim sudskim dokumentima da je, nedavno, zahtev Breda Pita kojim on traži uvid u njene ugovore o tajnosti sa kojom trećom stranom "skup", "rasipnički", "nerazuman" - pa čak i "uvredljiv".

Anđelina Džoli
foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Anđelina Džoli kaže da je Bred Pit tražio od nje da potpiše opsežni ugovor o tajnosti u njihovom propalom ugovoru o vinariji jer je pokušavao da je spreči da govori o optužbama da je zlostavljao nju i decu, između ostalog i tokom leta iz Francuske u Kaliforniju 2016. godine.

"Iako je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Anđeline Džoli započela mnoge pre porodičnog putovanja avionom iz Francuske u Los Anđeles u septembru 2016. godine, ovaj let je bio prvi put da je fizički zlostavljao i decu. Džoli ga je tada odmah ostavila", navodi se u dokumentima.

Bred Pit
foto: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Glumica koja je rekla da bivši muž želi da je finansijski uništi, navodi i da bi predaja drugih ugovora o tajnosti koje je potpisala predstavljalo zadiranje u privatnost za druge strane, verovatno uključujući filmske studije, robne marke i zaposlene, i da bi se time otkrili ugovori koji uključuju njenu naknadu ili naknadu koju ona plaća plaća trećim stranama, piše Page six.

Njen tim ističe da je Bred Pit želeo da ona potpiše nepravedno "težak" i "ekspanzivan" ugovor, "koji pokriva Pitovo nedolično ponašanje, bilo povezano sa Miravalom ili ne", kako bi mu prodala svoj deo.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Dogovor bivših je propao zbog nepoštenog ugovora, tvrdi ona, a onda je prodala svoje deonice kompaniji "Stoli Group", čemu se glumac protivio jer smatra da je to nepošten dogovor.

Ranije ovog meseca Pit je podneo dokumente Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, kojima se navodi da bi glumica trebalo da otkrije druge ugovore o tajnosti koje je sklopila sa trećim stranama, uključujući svoje osoblje. Time bi se otkrilo da li je ona zaista smatrala da je njegov zahtev ono što je kasnije rekla da jeste.

Bred Pit
foto: Courtesy De’Longhi/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Pit očito namerava da kaže da je ,tokom poslednje dve decenije, ona imala ili barem razmatrala druge ugovore sa drugim osobama i entitetima, o drugim stvarima koje nisu ni na koji način povezane sa njegovim zlostavljanjem.

Kaže se da želi sa istakne, budući da je Džoli razmatrala i/ili sklopila druge ugovore tokom svoje duge karijere, njegov predlog o ugovoru koji pokriva zlostavljanje njegove supruge i dece nikako nije mogao da bude razlog propasti dogovora.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track