"U NAŠOJ KUĆI ZABRANJENO JE "MRZIM" I "NE MOGU": Slavni glumac OTKRIVA TAJNE vaspitanja svoje dece, evo koja su KLJUČNA PRAVILA
Foto: Profimedia

porodica poznatih

"U NAŠOJ KUĆI ZABRANJENO JE "MRZIM" I "NE MOGU": Slavni glumac OTKRIVA TAJNE vaspitanja svoje dece, evo koja su KLJUČNA PRAVILA

Pop kultura -

Metju Mekonahi i njegova supruga Kamila Alves na crveni su tepih izašli u pratnji svoje troje djece: Livije (15), Vide (14) i Livingstona (11). Povod je bio događaj neprofitne organizacije čiji je cilj osnaživanje djece. Ovom prilikom mogli smo vidjeti koliko su narasla i na koga sliče djeca poznatog glumca i manekenke.

Metju Mekonahi nikada nije skrivao da je imao teško detinjstvo, ali da je zahvalan za sve lekcije koje je dobio do tog teškog iskustva. Zahvaljujući tome stvorio je pravila odgoja dece kojih se pridržava zajedno s Kamilom.

Metju Mekonahi
foto: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

"U našoj kući nije dozvoljeno lagati. Nije dozvoljeno reći: "Ne mogu" i potpuno je zabranjeno izgovoriti reč "mrzim". Te tri reči mogu da te dovedu u velike probleme u našoj kući", rekao je jednom prilikom. Najvažnije im je da su im deca skromna i da se ne osećaju loše zbog porodične slave.

"Stalno im naglašavam da ako im deca u školi kažu: "Kladim se da živiš u velikoj kući jer ti je otac slavan", da ne pognu glavu zbog toga. Savetujem im da ih pogledaju u oči i kažu: "Da, živimo u lepoj kući. Moj otac jako puno radi da bude uspešan."

Rojters, Metju Mekonahi
foto: Rojters

Mekonahi želi da njegova deca budu brižni i sposobni mladi ljudi, ali pre svega želi da budu anonimni i uživaju u životu. Sve ono što dobar deo života nije imao. Nedavno je otkrio i koliko je turbulentan bio njegov odnos s majkom Kej, s kojom nije čuo celu deceniju.

"Sećam se da sam jednom nazvao mamu, kad sam već bio poznat, ali nije bila jedina na liniji. Žena na telefonu bila je moja obožavateljka. Sve o čemu smo pričali završilo je u novinama tri dana kasnije. To je trebalo da bude samo između nas', rekao je glumac.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Dodao je kako joj je nekoliko puta rekao da takve informacije ne iznosi u medije što je, kao majka, trebala da zna i poštuje. Kap koja je prelila čašu bio je intervju koji je dala iz njihovog rodnog mesta, pokazavši krevet u kojem je Mekonahi izgubio nevinost i otkrila još sočnih detalja. Mnoge poznate zvezde proživele su slične scenarije, ali Mekonahi kaže da je oprost ključan za zdrav život.

(Kurir.rs/Story.hr/J.M.)

Bonus video:

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track