ĆERKA SLAVNOG HOLIVUDSKOG PARA POVUKLA NA TATU: Mnogi kažu da je to "KAZNA" za njenu MAJKU, a evo i razloga ZAŠTO je to tako
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

ĆERKA SLAVNOG HOLIVUDSKOG PARA POVUKLA NA TATU: Mnogi kažu da je to "KAZNA" za njenu MAJKU, a evo i razloga ZAŠTO je to tako

Pop kultura -

Suri Kruz, ćerka Kejti Holms i Toma Kruza, nedavno je napunila 18. godina i već danima ne prestaje da bude novinske stupce.

Nju su paparaci danas uslikali na ulicama Njujorka, gde živi sa majkom, u veoma opuštenom izdanju, a ono što svi komentarišu je da je Suri ista svoj otac.

Suri Kruz
foto: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je bila mlađa, sličnost između nje i Kejti Holms je bila neverovatna, ali izgleda da genetika radi svoje s godinama.

Međutim, poteže se pitanje koliko Suri zapravo laska to što liči na svog oca koje mnogi smatraju za jednog od najvećih šmekera Holivuda?

Naime, Suri sa svojm ocem nije u kontaktu od 2012. godine kada je i okončan brak između njega i Kejti.

U vreme njihovog razlaza, objavljeno je da je Kejti odlučila da raskine brak zbog straha da će Suri odgajati kao sajentološkinju, zbog religije kojoj je Tom neverovatno posvećen.

Prema dokumentima o razvodu, Tom je prestao da plaća Kejti 400.000 dolara mesečno kada je Suri napunila 18 godina.

Suri Kruz
foto: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Tom se priklonio sajentologiji 80. godina, posle braka sa glumicom Mimi Rodžers, a uz kolegu Džona Travoltu svakako je jedan od najistaknutijih članova koji tvrdi kako su mu sajentološki programi pomogli da se reši disleksije, ali zbog religijskih ubeđenja privatni život mu se potpuno razorio.

Crkva mu je navodno uništila i brak sa Nikol Kidman, jer ikao je i nju uvukao u sajentologuju, ona nije bila "prijateljksi raspložena" prema njihovim stavovima. Kada su se Tom i Nikol 2001. razveli, vodeći ljudi u crkvi su bili srećni što ‘negativan uticaj’ Nikol više ne odvlači Toma od sajentologije.

Tom je tada zadržao starateljstvo nad decom koju su usvojili u braku, uz obrazloženje da su Konor i Izabela posvećeni sajentolozi koji su izabrali da ostanu sa svojim ocem.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track