OGLASIO SE BEJBI LAZANJA PO POVRATKU IZ MALMEA: Evo šta je poručio IZ AVIONA, pa otkrio šta će da uradi ČIM SLETI u Zagreb (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

ORGANIZOVAN DOČEK

OGLASIO SE BEJBI LAZANJA PO POVRATKU IZ MALMEA: Evo šta je poručio IZ AVIONA, pa otkrio šta će da uradi ČIM SLETI u Zagreb (FOTO)

Pop kultura -

Predstavnik Hrvatske na Evroviziji 2024, Baby Lasagna oglasio se iz aviona i otkrio da je napustio Malme i vraća se u Zagreb.

Naime, Baby Lasagna je sa svojim timom napustio Malme i uputio se ka Zagrebu, gde će danas u 13 časova biti organizovan doček na trgu.

- Krećemo uskoro, želim samo da se zahvalim svima. Kad sletimo bićemo sa hrvatskim navijačima. Neću moću da vam se zahvalim kako treba, ali... - rekao je, ali ga je razglas u avionu u trenutku nadjačao, pa je brzo prekinuo obraćanje.

Bejbi Lazanja
foto: Printskrin/ Instagram

- Čućemo se kasnije. Hvala, volim vas, bilo je sjajno - poručio je on.

Pobedu na Evroviziji je odnela Švajcarska i Nemo Metler sa pesmom "The Code", dok je Srbija sa pesmom "Ramonda" koju izvodi Teya Dora, završila na 17. mestu.

Grad Zagreb organizuje doček svog predstavnika na ovogodišnjoj Evroviziji 2024.

"Pozivamo sve građane i ljubitelje muzike da pozdrave i dočekaju našeg Marka na glavnom gradskom trgu gde će od 13:00 biti organizovan prigodan program dočeka", poručili su iz Grada Zagreba.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

03:14

SVI SU ZNALI DA JE EVROVIZIJA 2006. NAMEŠTENA! Danijel Alibabić tvrdi: To je u stvari bilo takmičenje između dve televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track