"OZARILA SE ČIM JE NJU UGLEDALA": Kamila se ZBLIŽILA sa Vilijamovom navodnom ljubavnicom, a ovi detalji posebno svima BODU OČI
Foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PRIJATELJICE

"OZARILA SE ČIM JE NJU UGLEDALA": Kamila se ZBLIŽILA sa Vilijamovom navodnom ljubavnicom, a ovi detalji posebno svima BODU OČI

Pop kultura -

Sara Rouz Hanberi (40) ovih dana se družila sa kraljicom Kamilom Parker Bouls (76), koja je preuzela mnoge kraljevske dužnosti jer njen suprug, kralj Čarls III ima rak. Kamila je razvukla širok osmeh čim ju je ugledala.

Nosila je plavi sako, a Kamila je imala plavu haljinu pa su mnogi komentarisali kako su se dame modno uskladile.

"Više voli Saru nego Kejt, to se vidi", komentarisalo se na društvenim mrežama.

Kamila Parker Bouuls
foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Sara je bila upletena u ljubavni trougao s princem Vilijamom i Kejt Midlton. Pre nego što je Kejt krajem marta otkrila kako ima rak, krenule su spekulacije o tome zašto ne vidimo Kejt u javnosti. Neki su pomislili da je to zato što ju je Vilijam prevario sa Sarom pa im je brak na klimavim nogama. Sara je to demantovala.

"Priče su u potpunosti neistinite", rekla je preko svojih advokata 16. marta. Negirala je kako je princeza od Velsa nestala iz javnosti zbog toga što je saznala da su Sara Rouz i princ imali vrlo blizak odnos. Nekoliko dana kasnije, Kejt je snimila video u kojem je otkrila da ima rak te da ide na preventivne hemoterapije.

Sara Rouz Henberi, Kejt Midlton, princ Vilijam, Dejvid Roksavidž
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Kensingtonska palata ništa nije komentarisala o navodnoj aferi. Hanberi je povezana s kraljevskom porodicom godinama, bila je na Vilijamovom i Kejtinom venčanju 2011., kao i na sahrani princa Filipa 2021. Bivša je manekenka, a udala se za Dejvida Kolmondelija 2009.

princ Vilijam, Kejt Midlton, Sara Rouz Henberi
foto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

A kako se uopšte u celu priču uplela Sara Rouz? Pa, voditelj Stefen Kolbert je u svojoj emisiji 'The Late Show With Stephen Colbert' rekao:

"Bojim se da imam ozbiljnih vesti za britansku kraljevsku porodicu. Internetski detektivi nagađaju da Kejtina odsutnost ima veze s njenim suprugom, budućim kraljem Velike Britanije, Vilijamom, koji ima aferu. Mislim da svi znamo ko je druga navodna žena, recite zajedno sa mnom, markiza od Kolmondeleja (titula Sara Rouz Hanberi, op.a.). Bile su priče kako je afera između Vilijama i nje počela 2019. Ako je suditi prema tabloidima, tada ga je Kejt suočila s time, na šta se on nasmejao i rekao da između njih nema ničeg. Aha, uvek dobar odgovor za ponuditi supruzi kad je varaš", govorio je Kolbert.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track