SLAVNA GLUMICA POKAZALA SVOJE OBLINE: Svi se pitaju da li je UGRADILA SILIKONE, kada se uporede OVE fotografije razlika je OGROMNA
Foto: Profimedia

pitamo se

SLAVNA GLUMICA POKAZALA SVOJE OBLINE: Svi se pitaju da li je UGRADILA SILIKONE, kada se uporede OVE fotografije razlika je OGROMNA

Pop kultura -

Čuvena glumica, Eva Longorija, napravila je čitavu seriju modnih izdanja u Kanu za samo nekoliko dana.

Na sinoćnoj premijeri filma "Emilia Perez" nosila je haljinu sa "najdužim šlicem na svetu", i još ponekim izazovnim detaljem.

Eva Longorija
foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Bila je gošća događaja "Žene na filmu", a zbog nejnog prethodnog pojavljivanja na crvenom tepihu svi su ubeđeni da je ugradila silikone.

Eva Longorija Baston, koja se bavi i produkcijom i režijom, bila je u međuvremenu i na "Chopard" zabavi u Kanu, a pre toga je izazvala pometnju ovakvim stajlingom i izgledom.

Eva Longorija
foto: Abd Rabbo Ammar/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iste večeri napravila je pravi modni bum na crvenom tepihu u haljini sa istaknutim dekolteom. Komentarisalo se da glumica nije imala ranije tako raskošne obline, kakve je prikazala na Kanskom festivalu 2024.

Kada se nove slike uporede sa onom iz 2017. godine, primetna je razlika koja postoje još veća kako se vraćamo u dalju prošlost Eve Longorije Baston.

Na slikama iz serije "Očajne domaćice" iz 2008. godine, odnosno 2005. godine vidi se razlog komentara o navodnim silikonima.

Eva nije pričala o toj promeni svog izgleda, a nema potvrde da je zaista urađena plastična operacija.

Ono što se ne dovodi u sumnju jeste njena lepota, na svim fotografijama. I na tu lepotu naravno ne utiče veličina grudi, suvišno je reći. Kako Eva ima veliki uticaj na žene širom sveta, možda bi mogla i prokomentariše znatiželjna pitanja o svom izgledu.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track