VRELI BIKINI JEDNE OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU POKUPIO SVE POGLEDE U KANU: Nije kročila na crveni tepih, a svi se za njom okretali
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

OTVORILA SEZONU KUPANJA

VRELI BIKINI JEDNE OD NAJLEPŠIH ŽENA NA SVETU POKUPIO SVE POGLEDE U KANU: Nije kročila na crveni tepih, a svi se za njom okretali

Pop kultura -

Jedna od najpoznatijih američkih manekenki Bela Hadid (27) pokazala je senzacionalnu figuru u roze bikiniju dok je upijala zrake sunca tokom boravka u poznatom hotelu du Cap-Eden-Roc za vreme trajanja filmskog festivala u Kanu.

Slavna manekenka izgledala je neverovatno u bikiniju koji se sastojao od gornjeg dela na trougliće i gaćica na vezivanje, a u prvom planu su bili njen utegnuti stomak i duge, vitke noge.

Bela Hadid
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

U nedelju je još jednom pokazala zašto je među najboljima u svom poslu kada je snimljena kako izlazi iz hotela u smeđoj, pripijenoj mini haljini bez brushaltera. U njoj je zavodljivo pozira pred objektivom fotografa.

Bela se pridružila mnoštvu zvezda koje su ove nedelje došle na jug Francuske zbog prestižnog filmskog događaja, a iako još nije prisustvovala nijednoj premijeri, nastavila je da privlači poglede u luksuznom hotelu.

Bela Hadid
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Podsetimo, manekenka je prošle nedelje gostovala u "The Drew Barrymore Showu", gde je progovorila i o svojoj sestri Điđi Hadid, kao i o pop zvezdi Tejlor Svift.

Slavna lepotica, koja je nedavno podelila fotografiju sa svojim dečkom Adanom Banuelosom, gostovala je u emisiji poznate glumice kako bi promovisala svoj novi miris Orebella, a nedavno je donela i odluku da se povuče iz sveta manekenstva.

Takođe se dotakla i svog odnosa sa starijom sestrom, Điđi Hadid (29).

Bela Hadid
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Pa, neizbežno je da se svađamo, zar ne? Ali važno je uvek znati da ćemo se na kraju pomiriti", ovim rečima je manekenka opisala sestrijski odnos i otkrila da su se, kad su bile mlađe, često svađale oko toga koju će muziku slušati.

Bela je otkrila da je odrastala sa starijim bratom i sestrom, a tokom odrastanja smetalo joj je što njena sestra stalno sluša Tejlor Svift.

Bela Hadid
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Bila je ‘Svifti‘. Ja pak volim Lila Vejna i onda je bilo teško dogovoriti se šta ćemo slušati u autu na putu do škole. Znate kako to već ide. Ali sada mogu da kažem da sam i ja teški ‘Svifti‘", otkrila je manekenka i dodala da su ona i sestra najbolje prijateljice i da rade tipične stvari kao i svi ostali - kradu jedna drugoj odeću, svađaju se oko toga koja će sedeti na prednjem sedištu automobila i koju će muziku slušati.

Iako su se nekad oko nje prepirale, Bela danas ima samo reči hvale za Tejlor.

"Ona je neverovatna, jednostavno je najskromnije, najslađe, ma preslatko ljudsko biće. I onda je odjednom postala superzvezda", rekla je Bela o Svift.

Nedavno je i svojoj starijoj sestri javno čestitala rođendan, a svojom čestitkom je dirnula mnoge.

"Srećan rođendan, princezo od Đenovije, volim te puno! Život bez tebe bio bi ništa, ja bih bila ništa! Inspirišeš me i činiš snažnijom. Gledati kako rađaš i potom odgajaš najsavršenijeg anđela najčarobniji je dar koji bi sestra mogla da dobije. Osećam se tako srećnom. Ti si najbolja i najkul mama, najbolja sestra, najbolja ćerka i najbolja prijateljica. Svako ko ima privilegiju da bude u tvojoj blizini zaista je pravi srećnik! Volim te, sekice, ponosna sam što sam tvoja sestra. Opsednuta sam tobom u svakom pogledu", napisala je tada Bela Hadid.

Manekenka je nedavno otkrila da je odlučila da se povuče iz sveta modelinga kako bi se fokusirala na preduzetništvo. Ona je, naime, koosnivač linije pića Kin Euphorics.

"Nakon 10 godina u manekenstvu, shvatila sam da ulažem toliko energije, ljubavi i truda u nešto što mi se, dugoročno gledano, nije nužno vratilo nazad", izjavila je.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

00:19

Milica Pavlović se skinula u kupaći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track