ZVERKA BIO U VEZI SA NAJBOLJOM PRIJATELJICOM KERI BREDŠO: Objavljena je slika koja to dokazuje, uhvaćeni kako RAZMENJUJU NEŽNOSTI
Foto: New Line Cinema Collection / Everett / Profimedia

Fotografija podigla buru

ZVERKA BIO U VEZI SA NAJBOLJOM PRIJATELJICOM KERI BREDŠO: Objavljena je slika koja to dokazuje, uhvaćeni kako RAZMENJUJU NEŽNOSTI

Pop kultura -

Serija "Seks i grad" i danas izaziva pažnju kao što je pre dvadeset godina kada je snimljena poslednja sezona.

O glavnim glumcima i njihovim privatnim životima s vremena na vreme isplivaju nove informacije za koje mnogi nisu znali.

Omiljeni par

Seks i grad, Keri Bredšo, Gospodin Zverka
foto: New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia

Svi znaju za vezu Keri Bredšo i Zverke, međutim, ono što mnogi nisu znali je da je postojao jedan drugi par u stvarnom životu.

Naime, reč je o vezi Kristin Dejvis i Krisa Nota.

Da, dobro ste pročitali. Kerina prijateljica i Zverka su bili par u stvarnom životu. A njihove fotografije su osvanule na mreži "X" i začudile mnoge fanove.

Naravno, reč je o eri pre društvenih medija u kojoj je bilo daleko češće da se slavni zabavljaju i da te veze prolaze ispod radara, a ni Kristin (59) ni Kris (69) nikada se nisu javno osvrnuli na glasine da postoji romantična veza između njih.

Kao što vidite, reč je o čuvenoj Šarlot.

A što se tiče napete veze koju su njihovi likovi često delili na ekranu, Kristin je jednom odgovorila na teoriju obožavatelja da bi Šarlot i Zverka bili dobar par.

- Ja lično mislim da bi Zverka slomio Šarlot. Iako bi verovatno bilo malo zabave pre neizbežnog pada, rekla je glumica.

Šarlot se dugo borila sa alkoholizmom.

Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis
foto: Greg Allen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bilo kako bilo, ova zanimljivost je uzburkala obožavaoce serije, a kada je reč o privatnom životu popularne glumice, opšte je poznato da je vladao haos. Dugo se borila sa alkoholizmom, a sa alkoholom je upoznata rano i to je bio deo njenog južnjačkog odrastanja.

- Alkohol me je oslobodio. Bila sam zaista stidljiva i nisam znala kako da izađem iz svoje ljušture. Pila sam iz razloga što sam volela glumu i želela da osetim stvari i da se izrazim i da budem slobodna, rekla je Dejvis.

Buran ljubavni život

Kristin Dejvis
foto: MAX NASH / AFP / Profimedia

Zabavljala se sa Stivom Martinom, Alekom Boldvinom i Aronom Sorkinom, a veza sa kolegom iz serije zvanično nikada nije potvrđena.

Inače, ona je 2011. usvojila ćerku Džemu Rouz Dejvis, a 2018. godine usvojila je sina Vilsona.

(Kurir.rs/BlicŽena/M.F)

Bonus video:

00:19

Kako je snimana serija Blok 27

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track