ŽERAR DEPARDJE PRETUKAO POZNATOG PAPARACA: "Bilo je puno krvi", tvrdi očevidac, evo šta se desilo
Foto: Profimedia

NOVI SKANDAL

ŽERAR DEPARDJE PRETUKAO POZNATOG PAPARACA: "Bilo je puno krvi", tvrdi očevidac, evo šta se desilo

Pop kultura -

Posle brojnih optužbi sa seksualno napastvovanje, glumac Žerar Depardje (75) našao se ponovo u centru skandala kada je u Rimu napao poznatog paparaca Rina Barilarija.

Samo nekoliko nedelja nakon što se suočio s optužbama za silovanje, francuski glumac je u Italiji izazvao šok ispred popularnog kafe-bara u prestonici, a tamošnji mediji navode do detalja šta se sve desilo.

Žerar Depardje
foto: Profimedia

Depardje je u utorak večerao sa dvema ženama u bašti bara Hari's u rimskoj ulici Veneto kada je Barilari (79) počeo da ih fotografiše, prenosi Njujork Post. Kolumnista rimskog dnevnika Republika Đani Riota, koji je bio prisutan kada se dogodio incident, tvrdi da je od Barilarija više puta zatraženo da prestane da fotografiše.

Dok je slavni fotograf odlazio iz bara, Magda Vavrusova, jedna od žena koje su sedele sa francuskom filmskom zvezdom, navodno je krenula ulicom za Barilarijem vičući na njega, a tada se umešao Depardje i počeo da ga udara.

Žerar Depardje
foto: Profimedia

- Bilo je puno krvi - rekao je za medije Riota.

Advokatica Magde Vavrusove, Delfin Meje, izjavila je da je Barilari "nasilno gurnuo" njenu klijentkinju pre Depardjeovog napada, dodirujući joj grudi rukom. Prema njenim rečima Depardje je pokušao da je odbrani, a potom je "pao na fotografa", prenosi CNN.

(Kurir.rs/ 24sedam/ L. S)

Bonus video:

01:28

TAJ NOVINAR TRAŽI PROMOCIJU Radoš Bajić ekskluzivno na Kurir TV ODGOVORIO NA TVRDNJE da je dvorski Vučićev reditelj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track