BIVŠA SNAJKA KRALJICE ELIZABETE RAZBESNELA SE NA SRED BINE: "Želim da kažem svima da prestanete", a ovaj potez je bio PUN POGODAK
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

BIVŠA SNAJKA KRALJICE ELIZABETE RAZBESNELA SE NA SRED BINE: "Želim da kažem svima da prestanete", a ovaj potez je bio PUN POGODAK

Pop kultura -

Vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson (64) planula je, na sred bine, tokom gala aukcije na 77. Filmskom festivalu u Kanu, jer je publika konstantno pričala tokom njenog govora.

Dok se zahvaljivala Simonu de Puriju, autoru portreta pokojne kraljice Elizabete II, insistirala je od prisutnih da se stišaju. Naime, pomenuti portret prodat je na aukciji za 475.000 evra, a novac će biti doniran u humanitarne svrhe.

Sara Ferguson
foto: Printscreen/Instagram/HeidiKlum

Video u kom kritikuje publiku zbog nepažnje i glasnog pričanja tokom njenog obraćanja, podelila je slavna manekenka Hajdi Klum na svom Instagram storiju, koja je takođe bila prisutna na događaju i svojim pristustvom pružila podršku neprofitnoj organizaciji "amFAR", koja promoviše lečenje AIDS i prevenciju HIV virusa u celom svetu.

"Tišina! Sramota je da se svi ovde pitate gde je i kada počinje sledeća žurka. Neverovatni Simon de Puri je večeras uradio izuzetan posao, ovo je izvanredno, i sve što želim da kažem svima u ovoj prostoriji je da prestanete, prestanete, prestanete," izrevoltirano je rekla Fergusonova.

Sara Ferguson
foto: Printscreen/Instagram/HeidiKlum

Iako je bila vidno uznemirena zbog ponašanja publike, na kraju svog govora se zahvalila ekipi organizacije "amFAR" napomenuvši da će novac od kraljičinog portreta biti doniran u humanitarne svrhe za očuvanje životne sredine, a zatim uputila i izvinjenje zbog stanja u kome se nalazi planeta.

Podsetimo, Sara je bivša žena princa Endrua, drugog sina kraljice Elizabete II i princa Filipa, koja je na dan njihovog venčanja dobila titulu vojvotkinje od Jorka. Nakon 10 godina braka razvela se od svog supruga ali su, prema navodima, nastavili da održavaju kontakt.

Na filmskoj manifestaciji u Kanu, nosila je svečanu haljinu marke "Lilit" u vrednosti od 13.202 funte.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track