ŠAKIRA OTKRILA TAJNU SVOG VRHUNSKOG TELA: Slavna pevačica zdravlje stavlja na prvo mesto, a OVAKO izgleda jedan njen trening
Foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

u zdravom telu, zdrav duh

ŠAKIRA OTKRILA TAJNU SVOG VRHUNSKOG TELA: Slavna pevačica zdravlje stavlja na prvo mesto, a OVAKO izgleda jedan njen trening

Pop kultura -

Šakira je poznata po svojim neverovatnim nastupima, a tako i po tome što uvek vodi zdrav način života i uvežbava komplikovane koreografije.

Kolumbijska ikona je imala nekoliko napornih meseci nakon što se preselila u Majami, objavila je novu muziku, osvojila mnogo nagrada i najavila predstojeće turneje.

Šakira
foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uprkos tome što je izauzeta, Šakira stavlja svoje zdravlje na prvo mesto i održava zabavnu fitnes rutinu uz pomoć svoje instruktorke Ane Kajzer. Fitnes instruktorka je za "US Weekly" podelila uvid u njeno vežbanje, otkrivajući da joj je ples iznad svega.

„Volim da se fokusiram na snagu i na ples. Ako je imala veoma naporan dan, radićemo kardio na spravi, ali većinu vremena radimo plesni kardio“, otkrila je Kajzerova, objašnjavajući da rade na tome da im bude zabavno dok vežbaju. „Pokazala sam joj niz rutina, i ona je koristila te pokrete u svojim nastupima tokom koreografije, što je zaista zabavno.

Šakira
foto: Printscreen/YouTube

„Obično počinjem sa sesijom snage u trajanju od oko 30 do 45 minuta, a onda dodajem oko 15 do 30 minuta kardio sesije nakon treninga snage“, rekla je, pa dodala: „Njen kardio je manjeg uticaja i ona zaista voli da uključi mozak i nauči nove načine kretanja, ali uz mali uticaj.”

Takođe je objasnila da Šakira trenira četiri dana u nedelji i otkrila šta radi na kraju treninga. „Posle se zabavljamo, volimo da plešemo! Ples ima za cilj da podigne i poveća efikasnost treninga snage koji smo upravo završili, jer su u tom trenutku vaši mišići umorni."

(Kurir.rs/NajŽena/J.M.)

Bonus video:

00:15

JA SAM SPORTSKA MAŠINA, BODIBILDERKA I FITNES MANIJAK: Nataša Bekvalac totalno se posvetila zdravom životu, održava TOP LINIJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track