Bijonse progovorila o gubitku prvog deteta

Dokumentarac

Bijonse progovorila o gubitku prvog deteta

Pop kultura -
Slomljena zbog gubitka deteta, pevačica je otišla u studio i napisala pesmu. U dokumentarcu o svom životu otkrila je da je to najtužniji događaj u njenom životu

Popularna pevačica Bijonse (31) prvi put je progovorila o spontanom pobačaju koji je imala pre rođenja Blu Ajvi (1) u dokumentarcu "Life is but dream", koji govori o njenom životu.

"Pre dve godine bila sam prvi put trudna. Čak sam čula i otkucaje srca, bila je to najlepša muzika koju sam ikad čula. Počela sam da biram imena, zamišljala kako će moje dete izgledati, osećala sam se kao prava majka. I kada sam stigla na pregled u Njujork, otkucaja više nije bilo iako je pre samo nedelju dana sve bilo u redu", otkrila je Bijonse.

Slomljena zbog gubitka deteta, pevačica je otišla u studio i, kako kaže, napisala najtužniju pesmu u životu.

"Napisala sam pesmu o tome. Morala sam to nekako da izbacim iz sebe. To je bila moja terapija jer je to najtužnija stvar koja mi se dogodila", zaključila je pevačica.

Njen suprug, reper Džej Zi, o nesrećnom događaju progovorio je u pesmi 'Glory' koju je posvetio njihovoj ćeriki Blu Ajvi rođenoj u januaru prošle godine.

Dokumentarac će se emitovati 16. februara na HBO-u.

http://www.youtube.com/watch?v=iniGJdFmy44
http://www.youtube.com/watch?v=qGFAFvV4dpI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track