GODINA ZMIJE: Selin Dion i Saj pevaju za Kinesku novu

GODINA ZMIJE: Selin Dion i Saj pevaju za Kinesku novu

Pop kultura -
Televiziji CCTV saopštila je da će jedna zvezda njenog programa biti Selin Dion, koja će pevati numeru "My heart will go on" iz filma Titanik

PEKING - Za Kinesku novu godinu, koja će ove godine početi 10. februara, na kineskoj televiziji će se emitovati nastupi svetskih zvezda, uključujući kanadsku divu Selin Dion i južnokorejsku pop zvezdu Saja.

Televiziji CCTV saopštila je da će jedna zvezda njenog programa biti Selin Dion, koja će pevati numeru "My heart will go on" iz filma Titanik, posebno popularnog među Kinezima. Kanadska pevačica izvešće i duo sa poznatom kineskom operskom divom Song Zujing.

Televizija Dragon emitovaće nastup Saja, koji je 2012. zapalio svet svojim hitom "Gangnam Style", prenosi danas kineska štampa. Novogodišnji program na državnoj CCTV prenose i brojne druge stanice, regionalne i satelitske, a obično ga prate stotine miliona gledalaca u svetu.

Kineska 4709. Nova godina počela je 23. januara 2012. i trajaće do 9. februara 2013. Sledi Godina zmije, koja dolazi posle Godine zmaja.

http://www.youtube.com/watch?v=BF73OcIp4Ps

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track