Najnovije vesti

DEVICE: Holivudske zvezde nevine ušle u brak

I to se dešava

DEVICE: Holivudske zvezde nevine ušle u brak

Pop kultura
00:00h
Neke slavne ličnosti ostajale su netaknute do samog venčanja, dok su druge, koje su pre imale seks, odlučile da svoje nove partnere "stave na čekanje"

Mnoge holivudske zvezde bije glas da veoma lako uskaču iz kreveta u krevet, ali izgleda ima izuzetaka.Neke slavne ličnosti ostaju device/devci sve do samog venčanja, dok su druge, koje su pre imale seks, odlučile da svoje nove partnere "stave na čekanje" do venčanja. Džesika Simpson Na vrhuncu svoje pevačke karijere Džesika Simpson otkrila je da je devica i da seksualne odnose ne namerava da ima dok se ne uda. Održala je obećanje sve do svoje 22. godine 2002. kada se udala. Najverovatnije je to posledica njenih strogih baptističkih uverenja, a sa 12 godina otac joj je dao "pojas nevinosti". Kevin Jonas Kevin Jonas, najstariji od slavne braće Jonas, javno je govorio o svojoj apstinenciji pre braka, a čak je "pojas nevinosti". U decembru 2009. godine pevač se oženio dugogodišnjom devojkom Danijel. Maraja Keri Uprkos činjenici da je Maraja Keri prethodno bila u braku, pevačica je odlučila da sa sadašnjim suprugom Nikom Kenon ne stupa u seksualne odnose sve do venčanja. "Nik i ja verujemo u iste stvari i zaključili smo pričekamo sa seksom dok se ne venčamo", kazala je u decembru 2008. godine. Nisu dugo čekali jer Kenona udala posle  samo dva meseca veze. Adrijana Lima Brazilski supermodel i srpska snajka Adrijana Lima u martu 2006. godine izjavila je da da nikad nije vodila ljubav i da namerava da ostane devica sve do braka. Lima se na Valentinovo 2009. godine udala za srpskog košarkaša Marka Jarića, s kojim ima dvoje dece.

Tina Fej Poznata američka glumica i komičarka Tina Fej u martu 2010. godine priznala je da se suzdržavala od seksualnih odnosa sve dok u 24. godini nije upoznala svog supruga Džefa Ričmonda, s kojim danas ima dve ćerke.

Ali Landri Bivša mis Amerike, model i glumica Ali Landri u martu 2012. godine otkrila je da sa svojim suprugom Alejandrom Monteverdeom nije imala seksualne odnose sve do njihovog venčanja u aprilu 2006. godine.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...