Najnovije vesti

Rastali se Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns?

Godinu dana nisu zajedno

Rastali se Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns?

Pop kultura
Glumački par ne živi zajedno već više pod pola godine

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns razišli su se još prošle godine, navode američki mediji.

Iako su živeli u prilično srećnom braku 12 godina zbog raznih pritisaka i teškog perioda kroz koji su prošli došlo je do nesuglasica. Naime, Majkl se tada borio s rakom grla, Ketrin (43) s bipolarnim poremećajem, a Majklov sin je imao problema sa zakonom.

Majkl (68) se još tokom leta odselio iz njihovog doma s njihovo dvoje mlađe dece  devetogodišnju Keris i dvanaestogodišnjeg Dilana.

"Teško su se nosili s Majklovom bolešću, Ketrininim psihičkim problemima i problemima Majklovog sina sa zakonom, pa su odlučili da više ne mogu da žive zajedno", rekao je izvor.

"Majkl se preselio u iznajmljenu kuću na neko vreme, ali bi njihova razdvojenost mogla da dovede do konačnog razlaza i čak i razvoda", rekao je izvor koji ipak naglašava da će samo vreme pokazati hoće li par prebroditi krizu, na čemu, navodno, više insistira Ketrin. Ona i dalje voli Majkla i smatra da je važno da porodica ostane na okupu, pre svega zbog dece.

Glumičina bolest, koju neki pojednostavljeno nazivaju teškom depresijom, otkrivena je nedavno, a manifestuje se stalnim promenama ponašanja od ljutnje i plača do smeha i tuge.

Lekovi koje uzima pomažu joj da prebrodi svoju bolest, ali utiče i na njeno opšte stanje, što je možda i dovelo do problema u braku.

Glumica je nedavno iskreno izjavila: "Psihički sam bolesnik, toga se ne stidim", i dodala da će zbog bolesti, ako zatreba, sama otići u ustanovu.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...