REKLA DA U BUĐENJU: Vladimir uživo zaprosio Nadeždu
Foto: Fejsbuk

REKLA DA U BUĐENJU: Vladimir uživo zaprosio Nadeždu

Pop kultura -
Voditeljski par Gorica i Dragan pozvali su Nadeždu i tražili Vladimira koji je bio pored nje, a kada mu je dala slušalicu, Vladimir je pitao da se uda za njega

U radio emisiji "Buđenje" Prvog programa Radio Beograda, koju vode Gorica Nešović i Dragan Ilić, jutros je pala prosidba uživo. Naime, u 6 sati 55 minuta Vladimir je u Buđenju zaprosio Nadeždu, koja je na veselje svih pristala. Vladimir je zamolio voditeljku Goricu da mu dozvoli da uživo zaprosi svoju devojku. Gorica mu je naravno izašla u susret i voditeljski par je pozvao Nadeždu i pitao je da li je Vladimir pored nje, a kada mu je dala slušalicu Vladimir je zaprosio. Nadežda je pristala i rekla sudbinsko "Da"!

"Vladimire, imaš li nešto da pitaš Nadeždu", pitao je Dragan Vladimira, koji je kleknuo i pitao svoju devojku da ga usrećni i uda se za njega. Nadežda, koja je bila uzbuđena, ujedno je počela i da se smeje i plače i odgovorila mu je da ga voli i pristala je da se uda za njega.

Prvi su im čestitali Gorica i Dragan, a onda su usledile čestitke i ostalih.

Vladimir i Nažeda su dve godine zajedno i svako jutro zajedno slušaju Buđenje dok se spremaju za posao i Vladimir je čekao da počnu da žive zajedno da bi je zaprosi. Hteo je da je iznenadi prosidbom na Prvom programu Radio Beograda uz Goricu i Dragana uz koje se svako jutro razbuđuju. Vladimir je bio siguran da ga Nadežda voli i da ga neće odbiti.

Dragan i Gorica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track