Pogledajte kako je Džastin Biber kolabirao na sceni

Bolje je

Pogledajte kako je Džastin Biber kolabirao na sceni

Pop kultura -
Njegova predstavnica za štampu Melisa Viktor izjavila je da se pevač onesvestio tokom koncerta u londonskoj O2 Areni i da je odveden iza scene gde su mu lekari dali kiseonik

Kanadska pop zvezda Džastin Biber (19) poručio je svojim fanovima putem Tvitera da mu je "mnogo bolje" nakon što je sinoć kolabirao na bini za vreme koncerta u Londonu.

Njegova predstavnica za štampu Melisa Viktor izjavila je da se pevač onesvestio tokom koncerta u londonskoj O2 Areni i da je odveden iza scene gde su mu lekari dali kiseonik. Ignorišući savet lekara, pevač je nakon dvadesetominutne pauze nastavio koncert.

"Hvala svima na večerašnjoj podršci. Najbolji ste fanovi na svetu", napisao je tinejdžerski idol za svojih 35 miliona sledbenika na Tviteru.

Ovo nije prvi put da je Biber kolabirao na sceni tokom nastupa. Na koncertu u Parizu, prošlog juna, pevač je udario o stakleni zid i dobio potres mozga, a pre tri godine je zbog onesvešćivanja na sceni u Njujorku morao da otkaže koncert.

Biberovo gostovanje u Londonu, u okviru njegove svetske turneje "Believe", bilo je praćeno i drugim problemima.

U utorak, prve od četiri večeri u O2 Areni, mladi pevač je razbesneo publiku stigavši sa dva puna sata zakašnjenja, a mediji su, takođe, pisali i o njegovom bezuspešnom pokušaju da sa Džejdenom Smitom, 14-godišnjim sinom Vila Smita, proslavi svoj 19. rođendan u jednom londonskom noćnom klubu odakle su izbačeni zbog svojih godina.

http://www.youtube.com/watch?v=OEvd8TOpmfI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track