Tihomir Stanić: Pobedio sam problem s alkoholom
Foto: Wikipedia

Ponosan!

Tihomir Stanić: Pobedio sam problem s alkoholom

Pop kultura -
Ponosan sam što sam pobedio problem s alkoholom, zato o tome i govorim, možda time dajem nekom dobra primer, kaže glumac.

Glumac i producent Tihomir Stanić u intervjuu za magazin "Story" ispričao je zašto nije krio da je imao probleme s alkoholom i otkrio da mu je to, što je prevazišao problem, dalo snagu za druge stvari u životu.

"Ako sam ne govorim o tome, govoriće drugi. Viđali su me u svakakvim stanjima. Samo ljubav, kašalj i siromaštvo ne mogu da se sakriju", rekao je glumac i dodao da čovek koji se bavi javnim poslom, a poročan je, ne može da sakrije svoje slaboti.

"Ponosan sam što sam pobedio problem s alkoholom, zato o tome i govorim, možda time dajem nekom dobra primer", kaže glumac.

On je otkrio da mu je to što je savladao problem s alkoholom dalo neviđenu snagu i hrabrost za mnoge druge stari u životu.

"Često su ispred mene nepremostive prepreke, ali tada sebi kažem - Tihomire, ako si mogao da prestaneš da piješ alkohol, što je meni delovalo kao nešto ravno čudu, onda ćes moći da rešiš i problem koji pred tome".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track