Mišel Obama drugi put na naslovnici Voga
Foto: Daily Mail

Zablistala!

Mišel Obama drugi put na naslovnici Voga

Pop kultura -
Supruga predsednika SAD Baraka Obame pojavila se na naslovnoj strani aprilskog izdanja lista u plavoj haljini bez rukava, kreaciji Rida Krakofa, njenog trenutno omiljenog modnog dijaznera

Prva dama Amerike Mišel Obama ponovo se našla na naslovnici američkog magazina "Vog", koji važi za najuticajniji modni časopis u svetu.

Kako prenose američki mediji, 49.godišnja supruga predsednika SAD Baraka Obame pojavila se na naslovnoj strani aprilskog izdanja lista u plavoj haljini bez rukava, kreaciji Rida Krakofa, njenog trenutno omiljenog modnog dijaznera.

Za fotografiju se, kao i u martu 2009. kada se prvi put pojavila na koricama lista, pobrinula čuvena fotografkinja Eni Libovic. "Vog" donosi i intervju sa prvom damom u kome ona ponajviše govori o svojim ćerkama, Maliji (14) i Saši (11) i suprugu, za kojeg kaže da ga je naučila da bude "strpljiv i smiren".

Na pitanje kako bira odeću, Mišel Obama je rekla da uvek stavlja udobnost ispred stila.

"Uvek kažem da žena treba da nosi odeću u kojoj se dobro oseća. Ako se dobro osećate u odeći koju nosite, lakše stupate u kontakt sa ljudima i činite da se i oni osećaju udobno u vašem prisustvu", navela je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track