Džej Zi: "Veliki Getsbi" je dobar projekat!

Novi film

Džej Zi: "Veliki Getsbi" je dobar projekat!

Pop kultura -
Veliki Getsbi je klasična američka priča koja daje uvod u ekstravaganciju, dekadenciju i iluziju. To je zrela priča koja je spremna da bude ispričana modernim zvukom, rekao je muzičar

Reper Džej Zi koji radi na saundtreku za film "Veliki Getsbi" istakao je da je od trenutka kada je razgovarao sa rediteljem Bazom Lurmanom i glavnim protagonistom Leonardom Dikaprijem znao da će to biti dobar projekat.

"Veliki Getsbi je klasična američka priča koja daje uvod u ekstravaganciju, dekadenciju i iluziju. To je zrela priča koja je spremna da bude ispričana modernim zvukom", rekao je muzičar.

Džej Zi biće izvršni producent saundreka i radiće na nekim numerana sa kompozitorom Gregom Armstrongom koji je radio sa Lurmanom na njegovim filmovima "Mulen Ruž" i "Romeo i Julija". Muziku iz filma, koja će se pojaviti 10. maja, objaviće muzička kuća "Interscope Records".

Lurmanova adaptacija romana Skora Ficdžeralda otvoriće u maju Filmski festival u Kanu, jedan od najznačajnijih svetskih festivala na svetu, a gost će biti i Dikaprio koji će se pojaviti na ovom festivalu prvi put nakon 2007. godine.

Dikaprio u 3D filmu igra misterioznog milionera Džeja Getsbija, a pored njega se pojavljuju i Keri Maligan i Tobi Megvajer.

Filmski festival u Kanu trajaće od 15. do 26. maja, a reditelj Stiven Spilberg će predsedavati žirijem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track