Kuća strave u Ulici brestova prodata za 2,1 milion dolara
Foto: Rts

A gde je Fredi

Kuća strave u Ulici brestova prodata za 2,1 milion dolara

Pop kultura -
Kuća u Los Anđelesu, poznata "po noćnim morama", nakon "doterivanja", prodata je za veoma visoku sumu

Stravična kuća u stravičnoj Ulici brestova prodata je za 2,1 milion dolara. Ko ne zna da je bila jedna od glavnih lokacija u filmu u kojem je Fredi Kruger svima uterivao strah u kosti, ne bi je nikada prepoznao.

Reč je o prepoznatljivom zdanju iz filmskog hita iz osamdesetih godina "Strava u Ulici brestova". Kompletno renoviranje joj je dalo sasvim novi izgled.

Prethodnoj vlasnici Endži Hil nije smetala njena "stravična" istorija kada ju je kupovala 2008. godine za 1,15 miliona dolara.

Ona je godinu dana je provela u sređivanju i osposobljavanju kuće za život. Endži ističe da je u ono vreme zaista izgledala kao loš san. "Bila je to jedina kuća u ulici koja je izgledala katastrofalno. Bazen je bio crn, kao da ga niko nije pipnuo 10 godina."

Uspela je da tih 250 kvadrata pretvori u dom iz snova. Ne samo što je potpuno promenila raspored zidova u kući i svaku dasku, već je uspela da spoji moderno i tradicionalno.

Sadašnji vlasnik, koji nije poznat medijima, danas ima tri spavaće sobe, tri kupatila, bazen i gostinsku kuću sa kupatilom i spavaćom sobom.

Endži je za kuću dobila punu cenu koju je tražila. Ugovor je potpisan nakon samo sedam dana otkako je oglašena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track