Sultanija Hurem: Baklave su prošlost!

Poroci njena prošlost

Sultanija Hurem: Baklave su prošlost!

Pop kultura -
Moja jedina slabost, trenutno je samo džez, koji mi u najhaotičnijim trenucima pomaže da sastavim, naizgled nespojive parčiće života, rekla je glumica

Lepa turska glumica Merjem Uzerli, kako kaže, nema mnogo poroka, ali oni kojima je do sada bila sklona uglavnom su je najviše koštali izgleda.

"Pre nego što sam obukla kostim sultanije Hurem, bila sam strastveni pušač. Kada sam rešila da prekinem sa tom lošom navikom, nažalost, nisam uspela da odolim turskim đakonijama, pa sam umesto u cigarama do iznemoglosti uživala u pecivima i orijentalnim kolačima. Obožavam baklave i sutlijaš. Sećam se da me je Halit često zabrinuto gledao i upozoravao da se zaustavim na vreme, pre nego mi Huremine haljine postanu premale. I to se i dogodilo", kaže Uzerlijeva.

Ona je, kako bi ostala u seriji, rešila da dovede liniju u red i tako smršala na konfekcijski broj fatalne srednjovekovne sultanije. Kako kaže, poroci su za nju sada prošlost i ovu kilažu planira da zadrži što duže

"Moja jedina slabost, trenutno je samo džez, koji mi u najhaotičnijim trenucima, kada se zatvorim među svoja četiri zida, pomaže da sastavim, naizgled nespojive parčiće života", rekla je glumica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track