RAZMAŽENA ZVEZDA: Bijonse čisti parking oko Arene!
Foto: Reuter

Zabrana za komšiluk

RAZMAŽENA ZVEZDA: Bijonse čisti parking oko Arene!

Pop kultura -
Organizatori koncerta svetske zvezde tražili od stanara okolnih zgrada da sklone svoja vozila i parkiraju ih na drugo mesto

Smetaju joj automobili.Stanovnici zgrada u neposrednoj blizini Kombank arene poslednjih dana trpe torturu zbog koncerta Bijonse Nouls, koji će se održati 15. aprila. Organizatori spektakla su pre dva dana izlepili ulaze u zgrade obaveštenjima u kojima se od stanara traži da sklone svoje automobile s parkinga najveće hale na Balkanu inače će pozvati „pauk“. Iako se navodi samo parking Arene, oni su upozorili i komšije koje taj parking i ne koriste. Zabrana parkiranja počela je 11. aprila i važiće do 16. aprila.- Strašno je što nas teraju da sklonimo automobile i s parkinga koji je ispred naše zgrade. Dolazile su i druge svetske zvezde da pevaju u Areni, ali nam se ovakvo nešto nikad nije desilo. Sad nam je napravljena prava pometnja, već danima traje haos - kaže za Kurir ogorčeni komšija.Bijonse danas stiže u Beograd privatnim letom iz Londona. Sa porodicom, suprugom Džej Zijem i ćerkom Blu Ajvi Karter biće smeštena u hotel „Hajat“.(Lj. R.)

Džej Zi i Blu Ajvi
Džej Zi i Blu Ajvi

Danas prva probaBijonse će već danas održati prvu probu. Njena oprema je stigla još u četvrtak, a dopremilo ju je 27 šlepera. Na koncertu će biti dve bine - glavna, na istočnoj strani, i manja, okruglog oblika, na zapadnoj strani. Pratiće je bend od osam muzičara, ali postoje informacije da će pevati na plejbek, što organizatori demantuju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track