Ćerka Majkla Džeksona: Maske su nam pomogle da normalno odrastemo!

Ćerka Majkla Džeksona: Maske su nam pomogle da normalno odrastemo!

Pop kultura -
Paris Džekson, ćerka preminulog kralja popa dala intervju u kome je otvoreno govorila o svom detinjstvu i ocu

Rane zbog gubitka oca Majkla Džeksona, njegovoj deci Paris, Princu i Blenketu verovatno nikada neće zarasti. Paris Džekson kaže da jedva čeka dan kada će na svoju ruku istetovirati lepu poruku koju joj je jednom prilikom tata napisao.

Paris Džekson, ćerka preminulog kralja popa Majkla Džeksona prvi put je otvoreno govorila o svom detinjstvu i ocu.

"Imam puno sećanja na njega, bio je neverovatan otac. Veoma sam ga volela. Učio nas je koliko je mogao i stalno se za nas brinuo. Bio je vrlo zaštitnički nastrojen", rekla je plavooka 15 - godišnjakinja i objasnila zašto su u javnosti ona i njena braća Bleneket i Princ morali da nosie maske.

"Nije želeo da nas iko vidi i na taj način mogli smo imati ono što on nikada nije imao, a to je normalno detinjstvo", otkrila je, a za vreme turneja pevač je želeo da se u hotelskim sobama njegova deca osećaju kao kod kuće pa su često zajedno gledali filmove.

Donedavno je Paris imala skoro pa mali oltar posvećen ocu u svojoj sobi, a kada bude dovoljno stara na zglob ruke će istetovirati lepu poruku koju joj je jednom prilikom napisao Majkl. Otkrila je i kako je posebno bila tužna poseta Neverlandu gde je odrasla, a plakala je kada je otkrila da je sklonjena vrteška. Misli da bi trebalo restaurirati i pokloniti zajednici kako bi deca na njoj uživala.

Iako bi mogla da pohađa najskuplje škole sveta, Paris se ipak odlučila za lokalnu srednju školu gde je navijačica i gde je igrala fudbal, a nasledila je muzički talenat pa nekim svojim vršnjacima davala časove plesa.

Svoju budućnost ne vidi u muzičkoj industriji, već želi da bude kardiokirurg.

"Želim da pomognem ljudima, to je sve", zaključuje mlada Paris koja s braćom živi u losanđeleskom domu bake Ketrin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track