RAZJASNIO: Ozi se ne razvodi, postaje bolji čovek

RAZJASNIO: Ozi se ne razvodi, postaje bolji čovek

Pop kultura -
Samo da razjasnimo, Šeron i ja se ne razvodimo. Ja samo pokušavam da budem bolja osoba, naveo je 64-godišnji Ozborn

LONDON - Pevač grupe "Black Sabbath" Ozi Ozgborn izvinio se danas zbog toga što je u proteklih godinu i po dana bio pijan i drogiran ali je rekao da se ne razvodi od supruge Šeron.

Britanski roker reagovao je tako, putem Fejsbuka, na medijske spekulacije da se razvodi posle više od 30 godina braka i da on i njegova supruga već izvesno vreme žive odvojeno.

"Samo da razjasnimo, Šeron i ja se ne razvodimo. Ja samo pokušavam da budem bolja osoba", naveo je 64-godišnji Ozborn.On je, kako prenosi Rojters, rekao da je u proteklih 18 meseci mnogo pio i drogirao se i da je bio "na veoma mračnom mestu" ali da je sada već 44 dana trezan.Ozborn je poznat po svojim problemima sa drogom i alkoholom i više puta je odlazio na rehabilitaciju."Želeo bih da se izvinim Šeron, mojoj porodici, prijateljima i članovima benda zbog svog ludačkog ponašanja u ovom periodu...i mojim obožavaocima", naveo je on.OZbornovi su postali jedan od najpoznatijih holivudskih parova zahvaljujući svom rijaliti šou "Ozbornovi".Šeron Ozborn, 60, žiri je u američkom TV šou "Amerika ima talenat" a javno je govorila i o svojoj borbi sa rakom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track