Reper Vil Aj Em snimio pesmu Mona Liza u Luvru
Foto: You Tube

Reper Vil Aj Em snimio pesmu Mona Liza u Luvru

Pop kultura -
Ta pesma me duboko dotiče jer sam je dobrim delom snimio u Luvru, pored slike Mona Lize, rekao je frontmen grupe Black Eyed Peas

Američkom reperu Will.I.Am je pariski muzeja Luvr dozvolio da deo pesme "Smile Mona Lisa" snimi ispred čuvene slike Leonarda da Vinčija.

"Ta pesma me duboko dotiče jer sam je dobrim delom snimio u Luvru, pored slike Mona Lize", kazao je frontmen grupe "Black Eyed Peas", dodajući da će se ta kompozicija naći na njegovom novom solo albumu.

"Dozvolili su mi da uđem u Luvr u dva sata po ponoći da bih snimio gitare za pesmu. Želeo sam da uhvatim atmosferu Luvra koja okružuje Mona Lizu. Bilo je uzbudljivo hodati Luvrom u dva izjutra sa direktorom", naveo je on. Popularni reper je izjavio da bi se verovatno bavio naukom da nije uplivao u muzičke vode.

"Fascinira ne kvantna fizika. Zato ću se u septembru vratiti u školu kako bih savladao kompjuterske nauke", objasnio je on, pozivajuće mlade ljude da u novim tehnologijama pronađu svoja buduća zvanja.

"Ako živite u getu i želite ne samo da promenite svoj život i život svoje prodice već da promenite i život geta, postarajte se da vaš geto postane prijatna četvrt, učite prirodne nauke, pokušajte da budete kao Mark Zakerberg, Bil Gejts i Stiv Džobs", kazao je Will.I.Am.

http://www.youtube.com/watch?v=ewpMJ4EwwZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track