Iron men 3 premijerno 1. maja Koloseju

Iron men 3 premijerno 1. maja Koloseju

Pop kultura -
Karte za premijerne 3D projekcije su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Kolosej, saopštio je distributer Taramaunt

Premijera 3D filma "Iron men 3", po čuvenom Marvelovom strip junaku, zakazana je za 1. maj u bioskopu Kolosej.Karte za premijerne 3D projekcije su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Kolosej, saopštio je distributer "Taramaunt".

Marvelov "Iron Man 3“ suočiće drskog, ali genijalnog industrijalca Tonija Starka/Iron Mana sa neprijateljem čiji uticaj nema granica. Kad Stark shvati da mu je neko uništio privatni život, upustiće se u mučnu potragu za krivcima. Ovo putovanje će na svakom koraku stavljati na test njegov karakter. Sateran u ćošak, Stark će morati da se osloni na sopstvenu genijalnost i instinkte kako bi preživeo i zaštitio njemu najbliže.

Na tom putu, Stark će otkriti i odgovor na pitanje koje ga je potajno mučilo - "da li odelo čini čoveka ili čovek odelo?“ Marvel Music i Hollywood Records objaviće originalni saundtrek za ovaj film 30. aprila.

Brajan Tajler je kompozitor i dirigent ove originalne muzike. Tajler je pisao muziku za preko 60 filmskih naslova uključujući: "Pod budnim okom“ Stivena Spilberga, "Paklene ulice 5“, "Plaćenici“, "Plaćenici 2“, "Rambo“, "Konstantin“ i mnoge druge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track