Još samo 1.000 fan pit ulaznica za Dipeš mod
Foto: Reuters

Još samo 1.000 fan pit ulaznica za Dipeš mod

Pop kultura -
Ulaznice za parter u prodaji su po ceni od 3.990 dinara, za fan pit koštaju 5.990 dinara, dok su VIP ulaznice 9.900 dinara

BEOGRAD - U prodaji je ostalo još samo 1.000 ulaznica za fan pit za koncert grupe "Dišeš mod", 19. maja na Ušću, saopštili su danas organizatori.

Fan pit je ograničenog kapaciteta i organizatori očekuje da će vrlo brzo biti rasprodat. Ulaznice za parter u prodaji su po ceni od 3.990 dinara, za fan pit koštaju 5.990 dinara, dok su VIP ulaznice 9.900 dinara.

"Dipeš mod" su sinoć održali, kako ističu organizatori njihovog beogradskog nastupa, odličan koncert u Tel Avivu, a na set listi su se našli hitovi "Enjoy the Silence", "Personal Jesus", "Barrel of a Gun".Bend je iznenadio publiku pesmama koje godinama nisu izvodili uživo poput "Higher Love", "Black Celebration" i "Just Can"t Get Enough".

Za vizuelni spektakl, po kom su prepoznatljivi na svojim nastupima uživo, zaduženi su čuveni fotograf i reditelj Anton Korbijn, kao i Pol Normandale, svetski priznat umetnik koji je samo prošle godine dizajnirao svetlosne efekte za koncerte izvođača poput "Coldplay", Nore Džouns i "Stone Roses".

Pripreme za koncert na Ušću već su počele, a vikend pred koncert biće u znaku "Depeće Mode".U petak 17. maja u "Mikser House"-u maneken Andrej Pejić biće domaćin Đ žurke zagrevanja za koncert, dok će u subotu 18. maja u Ustanovi kulture "Parobrod" okviru "Noći muzeja" biti organizovana izložba "World in My Eyes" posvećena "Depeće Mode".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track